Bordtennis / Arrangementer / Seriespill / Seriespill nyheter 2021 - 2022 / 3. div avd A: Oppegård IL gull, Fornebu BTK 4 sølv, Sarpsborg BTK bronse
Oppegård divisjonslag 3A.jpg

3. div avd A: Oppegård IL gull, Fornebu BTK 4 sølv, Sarpsborg BTK bronse

Lørdag var det duket for siste serierunde i 3. divisjon avd. A, på Larkollen. Etter to nye seire kunne Oppegård kalle seg seriemestere i 3A og får muligheten til å rykke opp til 2. divisjon.

Oppegård ledet med to poeng ned til Fornebu 4 før siste runde og stilte med toppet lag i seriefinalen, der de møtte et forsterket Sarpsborg lag til dagens første lagkamp. Til tross for at det sto 5-1 til Oppegård etter at doublekampene var ferdigspilt, ble det en svært jevn lagkamp som til slutt endte med 6-4 seier til Oppegård.

I dagens andre lagkamp mot Jevnaker 2, ble det 9-1 seier og Oppegård kunne dermed slippe jubelen løs som seriemestere med 16 poeng av 20 mulige og en kvote på 67-29. 15-åringen, Kim Alexander Brattvang har vært lagets ener siden første serierunde og endte på imponerende 16-4 i single oppe etter flere sterke seire.

Det har vært mange sterke resultater fra Fornebu BTK, i lagserien denne sesongen og avdeling 3A var intet unntak. Fornebu 4 hadde med seg et sterkt lag til Larkollen, anført av Tom Johansen. Med seier 9-1 over Larkollen og 8-2 over Fokus 4, var det ikke tvil om at sølvet gikk til Fornebu som endte på 14 poeng.

Sarpsborg kapret 3. plassen, til tross for kun 1 poeng på dagens to kamper. Etter tapet for Oppegård, spilte de 5-5 mot Larkollen. To av avdelingens beste spillere møttes her til duell, i en jevn femsettskamp som endte med 3-2 seier til Larkollens ener, Andres Metssalu over Nasser Babri, Sarpsborg.

På fjerdeplass, ett poeng bak Sarpsborg, endte Fokus 4 med 8 poeng etter blant annet en sterk seier 8-2 over Jevnaker 2. Ett poeng bak Fokus, ligger Jevnaker 2 som holdt seg over nedrykksstreken, til tross for to nye tap. Larkollen endte dessverre sist med 6 poeng, til tross for et sterkt uavgjort resultat mot Sarpsborg.

Årets lagspiller Naser.jpg

Årets Lagspiller ble Nasser Babri, Sarpsborg BTK, som har ledet helt siden første runde og endte på 96 poeng med imponerende 18-2 i single oppe. På de neste plassene fulgte Kim Alexander Brattvang, Oppegård IL med 88 poeng og Victor Sundve Hellevik, Oppegård IL med 80 poeng.

TABELL OG KAMPLISTE

ÅRETS LAGSPILLER

Her finner du nyheter fra seriespill

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping