Bordtennis / Arrangementer / Seriespill / Nyheter 2024-2025 / STIGA-LIGAEN har startet
Foto: NBTF
Foto: NBTF

STIGA-LIGAEN har startet

Harestua sto denne helgen for et godt arrangement da de loset første runde i STIGA-LIGAEN i havn. Årets serie ligger an til å bli jevnere enn noen gang, og det vil sannsynligvis være små marginer som avgjør.

God stemning for hjemmelaget

Harestua var som nevnt vertskap for arrangementet i sine debutkamper i STIGA-LIGAEN. Laget, som aldri før har spilt STIGA-LIGA, lot seg ikke prege av stundens alvor. De gikk løs på oppgaven med god fighting spirit, selv om de måtte se seg slått i samtlige av helgens kamper. I det antatte bunnoppgjøret mot Lia endte det 6-2 i favør Lia, og det kan dermed se ut som det blir vanskelig for Harestua å beholde plassen.

Notodden viste styrke

Notodden måtte spille kvalifisering i fjor, men i år viste de bedre takter. Piotr Chodorski og Charlie Widing viste vei og vant nesten samtlige av sine kamper i helgen. Nede er de derimot ikke like sterke, og her ble det stort sett tap. Fasit for Notodden ble dermed 4 poeng etter 1 seier, 2 uavgjorte og 1 tap. Notodden er et lag som ikke skal avskrives i årets serie. Dersom de stiller med Chodorski og Widing i alle rundene er de kapable til å slå samtlige av lagene i STIGA-LIGAEN.

Fornebu i tet

Det er ikke første gang at Fornebu ligger på toppen av tabellen. Guttene fra Bærum viste stabile takter og avga kun poeng mot Laksevåg i sesongåpningen. Fornebuguttene har et sammensveiset og hardtkjempende lag, noe som gir resultater. Det vil bli spennende om de klarer å holde unna for de andre potensielle sluttsplii-lagene Laksevåg, Nidaros, Notodden, Jevnaker og Snarøya.

Ny runde om 1 måned

Neste serierunde er 23. og 24. november, og den vil bli svært viktig for å sanke poeng til lagene. Årets serie er jevnere enn noen gang, og det er flere lag som kan vinne i år. Små marginer har vært avgjørende de senere årene, og sannsynligvis blir de det i år også.

Her finner du nyheter fra seriespill

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping