Bordtennis / Arrangementer / Seriespill / Nyheter 2024-2025 / Første serierunde i Stiga-liga for damer gjennomført: B72 i ledelsen.
B72 har markert seg etter en imponerende start med tre av tre seire. Foto: Privat
B72 har markert seg etter en imponerende start med tre av tre seire. Foto: Privat

Første serierunde i Stiga-liga for damer gjennomført: B72 i ledelsen.

Første serierunde i Stiga-ligaen for damer er nå gjennomført, og B72 har markert seg etter en imponerende start med tre av tre seire. De åpnet sterkt med en overbevisende 6-2-seier mot Trondheim BTK, fortsatte med samme resultat mot Notodden BTK, og rundet av med en knusende 6-0-seier mot Harestua BTG. Susanne Flor Wilhelmsen imponerte med en kvote på 10-0, og sammen med lagkameratene Aida Pezer, Beate Adrianne Haraldseid og Vivian Huynh sørget laget for en strålende start på sesongen! Denne prestasjonen gir B72 en solid ledelse etter første serierunde og et sterkt utgangspunkt for resten av sesongen.

Fokus BTK.jpg

Christine Kalvatn kom rett fra landslagsoppdrag i EM i Linz, og sammen med lagkameratene Anne Sophie Kalvatn og Filippa Skjøld-Hinze sørget laget for en strålende start på sesongen! Fokus BTK spilte kun to lagkamper denne helgen, men de leverte på toppnivå med to overlegne 6-0-seire, både mot Notodden BTK og Trondheim BTK. Selv med færre kamper har Fokus BTK vist at de er i storform og klare til å fortsette jakten på topplasseringen. 

Notodden BTK stilte med Merethe Tveiten, Malgorzata Sawecka og Malgorzata Zdunek. Etter to tap og én seier ligger de midlertidig på tredjeplass på tabellen, og de vil helt sikkert jobbe hardt for å klatre høyere i de kommende rundene.

Det er gledelig å se Harestua BTG tilbake i den øverste serien for damer. Laget spilte kun én lagkamp denne helgen, men viste likevel godt spill. Ekstra positivt er det å se tidligere juniorlandslagsspiller Lisa Marie Lange tilbake ved bordet etter flere års pause! 

Trondheim BTK stilte med Somjit Wærstad, Yanwen Zhu og Anelia Yordanova. Til tross for godt spill, måtte de se seg slått i alle tre lagkampene denne helgen. Det blir spennende å følge disse spillerne videre i sesongen, da de uten tvil har potensial til å kjempe om poeng i de kommende rundene.

Det blir spennende å følge utviklingen videre, da alle lagene vil kjempe hardt for å klatre på tabellen. Det er allerede tydelig at kampen om topplassene vil bli tett, og med både B72 og Fokus BTK som har fått en sterk start, ser vi frem til en intens og nervepirrende sesong. Neste serierunde spilles allerede helgen 23.-24. november på Høyenhall, hvor vi får et klarere bilde av hvilke lag som havner i toppen av tabellen og om noen av de andre lagene kan slå tilbake og kapre verdifulle poeng.

Stor takk til Harestua BTG for et flott arrangement og en spennende start på sesongen!

 
STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping