Bordtennis / Arrangementer / Seriespill / Nyheter 2024-2025 / Seriestart for 2. div. avd. B: Flott serierunde i Modum! Fokus og Modum topper serien
Foto: Kevin Johansen. Modum topper 2.divisjon avd. B sammen med Fokus.
Her er Modum-spillerne, fra venstre, Dag Frode, Didrik, Bjørn Erik, Truls og Joachim
Foto: Kevin Johansen. Modum topper 2.divisjon avd. B sammen med Fokus. Her er Modum-spillerne, fra venstre, Dag Frode, Didrik, Bjørn Erik, Truls og Joachim

Seriestart for 2. div. avd. B: Flott serierunde i Modum! Fokus og Modum topper serien

Sist helg var det serieåpning i 2.divisjon avd. B på Modum. For oss som spilte bordtennis på 90-tallet, var dette et veldig hyggelig gjensyn med både Modum Bordtennisklubb, Katfosshallen og ikke minst Lobben-familien som har gitt så mye til norsk bordtennis.

Lobben familie.png

Foto: Kevin Johansen

Det var hyggelig å møte den supertrivelige Lobben-familien igjen. Samtlige var i sving i helga som spillere, lagleder, til kantinedrift, dømming og sekretariat

Lag fra Tromsø i nord til Randesund i sør møtte opp til ei seriehelg, der flere lag måtte spille fem lagkamper disse to dagene. Fokus og Modum stilte sterkt, der Felix Bøhler Thomassen fra Fokus var den fremste spilleren, og Modum stilte med Didrik Johansen som firer! Så gode spillere som var i aksjon denne helga, bidrar til at 2.divisjon blir mer attraktiv, og det gjør denne ligaen til en veldig fin utviklingsarena for yngre spillere. Hvis Felix spiller flere serierunder i 2.divisjon, vil han være storfavoritt til å bli årets lagspiller.

Fokus og Modum vant alle sine kamper, og topper tabellen, mens Trondheim og Klemetsrud ligger to poeng bak. Rana og Randesund ligger nederst med henholdsvis null og to poeng.

Modum BTK var som kjent den dominerende klubben i norsk bordtennis i en lengre periode, men det er riktignok noen tiår siden nå. Da vi ankom Katfosshallen var det likevel tydelig at Lobben og co. ikke hadde glemt hvordan man skal arrangere bordtennisstevner. Hallen var rammet fint inn, og det var dommere på alle bord. Dommere hadde nok klubben brukt tid på å skaffe, men det gjorde helga til en mye bedre opplevelse for alle spillerne. Det var også en fordel med dommere i derby-kampen mellom Tromsø og Bodø, der sistnevnte trakk det lengte strået og vant 6-4, etter at flere oppgjør endte 11-9 i avgjørende sett. Det var tidvis høy temperatur i kampen, slik det skal være når man konkurrerer om å være best i Nord-Norge. Tromsø BTK hadde som kjent å slå Bodø som et av hovedmålene denne sesongen.

Neste serierunde blir i januar i Trondheim, og da skal lederlagene Modum og Fokus gjøre opp om hvem som tar føringen i kampen om opprykk. Vi har flere store oppgjør å se fram til i denne ligaen!

Her finner du nyheter fra seriespill

 

 

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping