Bordtennis / Arrangementer / Seriespill / Nyheter 2024-2025 / Andre serierunde i 3.divisjon avd A - Flere lag er med i teten!
Foto: Oslo BTK
Foto: Oslo BTK

Andre serierunde i 3.divisjon avd A - Flere lag er med i teten!

Fornebu BTK 4 var vertskap for andre serierunde og det var flere lag som bemerket seg. Fornebu BTK 4 startet med å slå Kjelsås BTK 3 komfortabelt 8-2, før det senere skulle utspille seg et tidlig toppoppgjør mot Fredrikstad BTK. Her ledet Fornebu BTK 4 5-2 i lagkampen før Fredrikstad BTK, anført av Jan Petter Hansen og Terje Strand begge snur hver sine 5.settere til sitt lags favør og plutselig stod det 5-4 i lagkampen. I avgjørende singlekamp viser penholdspiller Mithun Murthy styrke ved å beseire Roger Kollerød 3-0 og dermed drar Fornebu BTK 4 i land en hårfin lagseier 6-4!
Fornebu BTK 4 topper tabellen med 8 poeng etterfulgt av Fredrikstad BTK på 6 poeng.
 
På plassen bak de to har vi Bærums Verk Hauger IF som har åpnet ganske friskt. De tar en solid seier mot Langhus BTG med 10-0, uten å avgi et eneste sett!
I neste lagkamp ble det 8-2 mot Rakkestad BK. 
Bærums verk Hauger IF er dermed på en medaljeplass med 6 av 8 poeng. 
Kan også nevnes at klubbens ener, tidligere Pluto spiller og Telemarks store sønn Per-Ola Rike, ennå har til gode å tape en kamp i serien med 8-0 kvote i single og 4-0 kvote i double!
 
Bak dem ligger Oslo BTK 4 som startet den første serierunden med to tap, men som nå snudde til klare seire med sifrene 8-2, både mot Langhus BTG og Rakkestad RK.
Oslo BTK 4 står nå med 4 poeng. 
 
Kjelsås BTK 3 og Larkollen BTK 2 ligger på plassene over nedrykk med sine 3 poeng hver, men de har såpass mye rutine i sine respektive lag at her blir jeg lite overrasket om de klatrer oppover på tabellen jo lengre ut i terminen vi kommer.
 
I bunnen har vi Rakkestad RK med 2 poeng og Langhus BTG foreløpig uten poeng, men i bordtennis så vet vi at alt er mulig og ingenting er avgjort ennå!
 
STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping