Bordtennis / Arrangementer / Seriespill / Nyheter 2024-2025 / 1. divisjon: Stord og Bodø topper etter første seriehelg
Foto: Jørn Wilhelmsen.
Foto: Jørn Wilhelmsen.

1. divisjon: Stord og Bodø topper etter første seriehelg

Sist helg var det seriestart i 1.divisjon i Trondheim. Samtlige lag deltok, altså Sarpsborg, Fokus, Trondheim, B-72, Kjelsås, Fornebu 2, Stord og Bodø.

Stord er storfavoritter i årets 1.divisjon, og de innfridde i Trondheim. Atle Irgens´ menn vant alle sine kamper, og har allerede tatt et godt grep om opprykksplass til Stiga-ligaen.

Bodø BTK.JPG

Mer overraskende var det at Bodø BTK følger dem tett, og kun målforskjellen gjør at de ligger bak Vestlands-klubben. Dette er historisk, aldri har en bordtennisklubb fra Nordland holdt ei så høy plassering i seriespillet. Lagleder for nordlendingene, Andreas Wiik, er nøktern for resten av sesongen, men legger ikke skjul på at Bodø skal fighte om hvert eneste poeng.

4.og 5. januar skal de to topplagene møte hverandre i enkeltkamper på Stord, der hjemmelaget vil mobilisere publikum og sikre ei fin ramme rundt kampene. Slike kamper bør det bli flere av i seriespillet de kommende sesongene.

Før det, spilles en runde 9. og 10. november på Lørenskog.

Stord stilte med Roger og Jan Roger Andersson, Thomas Låte, Georg Selsvold og Thomas Irgens. Disse spillerne vil gi knalltøff motstand for alle lagene som prøver å ta poeng fra dem. Bodø stilte denne helga med Andreas Wiik, Evgenii Aleksandrov, Jonas Frøseth og Johannes Klang.

De som har press for å ta poeng i de kommende serierundene er spesielt Fokus og Sarpsborg som ikke har tatt poeng enda, og hjemmelaget Trondheim som har to poeng. Det vil nok skje ting med tabellen etter hvert som sesongen skrider fram, det er tross alt plasser i Stiga-ligaen det spilles om.

Her finner du nyheter fra seriespill

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping