Bordtennis / Arrangementer / NM for yngre og STIGA 11'ern 2021 / Trondheim BTK – takk for vel gjennomført NM for yngre
Foto: Trondheim BTK
Foto: Trondheim BTK

Trondheim BTK – takk for vel gjennomført NM for yngre

Årets NM for yngre skulle opprinnelig gjennomføres i mai 2021. Men på grunn av pandemien ble mesterskapet utsatt til 3. – 5. september. Det har vært krevende tider for arrangøren, med forberedelser både mot mai og september, og med usikkerhet om mesterskapet kunne arrangeres etter planen.

Søndag ettermiddag, rett etter at mesterskapet er avsluttet, kan vi trygt fastslå at NM for yngre 2021 ble den restarten på våre mesterskap som vi ønsket oss. Trondheim BTK leverte så det holdt, med en flott idrettshall i Trondheim Spektrum som kulisser, 28 bordtennisbord, derav åtte med store hager, bra deltakelse fra alle landets fem regioner og en stor arrangørstab. Det er lagt ned solide forberedelser, og det ble utelukkende gitt gode tilbakemeldinger fra deltakende klubber.

 

Selv om Trondheim BTK har en stor arrangørstab som skal ha æren av arrangementet, og selv om mange har lagt ned et høyt antall dagsverk, så er det helt naturlig å spesielt trekke frem Trondheim BTKs leder, Rolf Erik Paulsen. Han har ledet arrangementskomiteen til terningkast seks, og for oss som var i Trondheim Spektrum tre hele dager var det en fornøyelse å være til stede. Rolf Erik styrte mesterskapet fra start til slutt, han hadde full kontroll, og han gjennomførte, som alltid, med et stort smil. Trondheim BTK og norsk bordtennis skal være glade for at vi har Rolf Erik. Han har gått veien fra spiller på høyt internasjonalt nivå, som verdensmester i para lag klasse 5 i 2002, til leder og primus motor i Trondheim BTK. Rolf Erik vil gjerne trekke frem viktigheten av at mange tidligere spillere og at mange foreldre engasjerer seg. Når man skal bygge klubb trengs mange entusiastiske mennesker. Det som skjer i Trondheim BTK er spennende, og klubben er i ferd med å ta steget inn blant de aller beste klubbene i landet. 

Trondheim BTK var også største klubb i antall deltakere i NM-helga. Hele 49 spillere fra arrangørklubben deltok, og de forsynte seg også godt av premiebordet!

Tusen takk til Trondheim BTK, takk til alle som har bidratt, og nok en gang takk til Rolf Erik og teamet hans!

 

NBTF gratulerer!      

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping