Foto Jørn Wilhelmsen
Foto Jørn Wilhelmsen

NM yngre para

I helgen 3. til 5. september var det duket for NM for Yngre og Stiga 11'ern i Trondheim Spektrum. Arrangørklubben Trondheim Bordtennisklubb hadde lagt alt til rette for et flott NM hvor våre yngre parautøvere fikk et etterlengtet mulighet til å konkurrere igjen. For noen av dem var det til og med deres første stevne og første gang de skulle spille mot andre parautøvere. 

Dette året var det 7 påmeldt spillere fra til sammen 5 ulike klubber, Bergen PIL, Stord BTK, Tingvoll BTK, Trondheim BTK og Fokus, som skulle avgjøre hvem som kunne krone seg som norgesmester i paraklassene. Det ble konkurrert i klassene Para Åpen double, Gutter 15 stående single og Para Åpen single.

I Para Åpen double gikk vi rett på med finale mellom Bergen PIL og Stord/Fokus da det bare var to lag som var påmeldt. Gutta fra Bergen, som egentlig ikke har spilt så lenge, fikk inn noen gode poeng mot forhåndsfavorittene Stord/Fokus, men kom til kort og tapte til slutt 0-3. Det var allikevel ingen grunn til å surmule for Lucas Yttrøy og Sander Høieggen fra Bergen PIL for å ha tatt sine første NM-medaljer.

I begge singleklassene, Para Åpen single og Gutter 15 stående single, var det Krizander Magnussen fra Stord BTK som gikk seirende ut av finalen mot henholdsvis Peder Eri (Tingvoll) og Fredrik Skjøld-Hinze (Fokus). Dermed Kunne Krizander ta med seg gullmedaljen i alle 3 paraklassene, gratulerer! God innsats var det også fra Leander Presthus Evans (Trondheim) som kom på 3. plass i begge singleklassene.

For å se alle resultater i paraklassene og andre klassene kan dere gå inn på denne linken: http://resultat.ondata.se/000774/  

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV