Bordtennis / Arrangementer / NM for yngre og STIGA 11'ern 2022 / Nyheter / Tusen takk til arrangørene av NM for yngre
Foto: Brage Titlestad
Foto: Brage Titlestad

Tusen takk til arrangørene av NM for yngre

Årets siste NM er historie, og tiden er inne til å sende en hjertelig takk til Sportsklubben Heros og Fjell-Kameraterne IL. De to Bergensklubbene har atter en gang samarbeidet om å arrangere et norsk mesterskap, og samtidig også arrangere Stiga 11ern. Godt over 200 spillere fra alle landets fem regioner deltok.

Det er et massivt stykke arbeid å arrangere et NM for yngre. Og bare noen måneder etter at pandemien har forlatt oss er det ekstra utfordrende å forberede og gjennomføre et arrangement med 28 bord over tre dager. De to Bergensklubbene har levert til «meget bra», og 3-400 mennesker, både spillere, deltakere, trenere, ledere og foreldre har gitt en unison tilbakemelding om at dette var gøy, dette ble et bra mesterskap, og dette var et arrangement Sportsklubben Heros og Fjellkameraterne IL kan være stolte av.

Det er også på sin plass å tilføye at arrangørstaben, med Don Alexander, Odd Monsen, Andreas Berggreen, Gunnar Wedøe, Øystein Bakke og alle de andre ildsjelene gjennomførte med et smil om munnen, og lagde en trivelig ramme rundt mesterskapet! 

Vel blåst, Sportsklubben Heros og Fjellkameraterne IL!

Her finnes nyheter fra NM for yngre

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping