Bordtennis / Arrangementer / NM for veteraner 2021 / Ungdommen tar ansvar i mesterskapene våre
Foto: Brage Titlestad
Foto: Brage Titlestad

Ungdommen tar ansvar i mesterskapene våre

Etter pandemien er vi i gang igjen med norske mesterskap, turneringer og seriespill. Ved årets fire norske mesterskap har vi registrert at flere yngre deltar i arrangørstabene. Veteran-NM i Bergen var et godt eksempel på nettopp det. Under veteran-NM i Bergen var to av de sentrale i sekretariatet Jack Feng (23) fra Hardanger BTK og Kim-Erling Bolstad-Larssen (28) fra Laksevåg BTK. Disse to ungguttene har, alderen til tross, vært med lenge, så vi snakker her om kompetente og erfarne unggutter.

I Haukelandshallen lørdag 9. og 10. oktober var det nettopp Jack og Kim-Erling som ledet arrangementet. Med 28 bord og 162 spillere over to dager var det et krevende arrangement, men duoen hadde god kontroll fra start til slutt. Det var gjort mye arbeid med å lage et realistisk tidsskjema for veteranene, og skjemaet ble fulgt hele veien. Under veteran-NM ble duoen ledet av Øivind Eriksen, som var teknisk delegert og i en «fadder-rolle» for de to ungdommene.

Kim-Erling er internasjonal dommer og regiondommerkontakt for Region Vest, mens Jack er nyutdannet forbundsdommer og eliteseriespiller.

NBTF satser på å utdanne ungdommer, både som arrangører, trenere og dommere. Jack og Kim-Erling er to gode representanter for ungdommene våre, og de fikk mange positive tilbakemeldinger for det gode arbeidet de gjorde under veteran-NM.

Jack var overdommer og Kim-Erling var assisterende overdommer under mesterskapet i Bergen.  

Her finner du nyheter fra NM for veteraner

STIGA TTEX Norsk Tipping IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell