Bordtennis / Arrangementer / NM for veteraner 2021 / Tusen takk til Sportsklubben Heros og Fjellkameraterne for et meget bra gjennomført arrangement!
Foto: Brage Titlestad
Foto: Brage Titlestad

Tusen takk til Sportsklubben Heros og Fjellkameraterne for et meget bra gjennomført arrangement!

Årets siste norske mesterskap er ferdigspilt, og 162 fornøyde veteraner har tilbrakt to hele dager i Haukelandshallen. Det er konkurrert i 31 klasser, herav 6 lagklasser, 15 singleklasser og 10 doubleklasser. Veteran-NM ble arrangert av Sportsklubben Heros og Fjellkameraterne, og de to Bergensklubbene har all ære av arrangementet.

Mesterskapet var et av de største gjennom tidene, og var krevende å forberede og gjennomføre. Haukelandshallen ble rigget fredag kveld, med 28 bord og tilhørende utstyr. I sekretariatet arbeidet Don Alexander, Odd Monsen, Øystein Bakke, Jack Feng og Kim-Erling Bolstad-Larsen, de to sistnevnte henholdsvis overdommer og assisterende overdommer, og Øivind Eriksen var teknisk delegert. Lørdagen ble ekstra utfordrende etter at mikrofonen var ute av drift de to første timene. Men rutinerte arrangører beholdt roen, og dro arrangementet greit i land innenfor tidsskjemaet. 30 dommere stilte opp, og mange av disse var ungdommer som klubbene vil få mye glede av fremover. Flott å se nye ansikter som gjorde en flott jobb! 

Under veteranmesterskap er det vanlig med en tilhørende bankett, og veteran-NM i Bergen var intet unntak. Snaue 100 festkledde veteraner hadde noen sosiale timer sammen lørdag kveld, med middag, festtaler, prisutdeling og dans.

Tusen takk til Sportsklubben Heros og Fjellkameraterne for et meget bra gjennomført arrangement!    

Her finner du nyheter fra NM for veteraner

STIGA TTEX Norsk Tipping IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell