Bordtennis / Arrangementer / NM for veteraner 2022 / Nyheter / Populær debutant-klasse
Erik Solbakken og Grethe Johnsrud. Foto: Brage Titlestad
Erik Solbakken og Grethe Johnsrud. Foto: Brage Titlestad

Populær debutant-klasse

Debutantklassen under NM samlet 20 deltakere, 14 herrer og 6 damer. Debutantklassen er en uoffisiell klasse, og det er første gangen vi har arrangert denne klassen.

Lørdagen spilte de seks damene i en pulje, slik at hver spiller fikk fem kamper hver. Herrespillerne spilte i to puljer med syv spillere i hver pulje, og hver enkelt herrespiller spilte dermed seks kamper hver. Søndagen ble det spilt plasseringsspill, med bakgrunn i lørdagens resultater.

Bordtennis.no fikk tilbakemeldinger fra debutantene Erik Solbakken og Grethe Johnsrud. Erik, som er en av Bordtenniskameratene, var svært positiv til denne klassen. – Her får jeg spille på mitt nivå, og her møter jeg jevnbyrdig motstand. Dette er virkelig gøy, og jeg kommer gjerne igjen ved neste mulighet, fortalte Bordtenniskameraten Erik, og han la til at bordtennisfamilien er en flott gjeng!

Grethe fra Kobra BTK var like positiv som Erik. Årets veteran-NM var hennes første stevne, og hun fortale om en perfekt weekend i Oslofjord Arena. - Det var moro å spille i debutantklassen, fortalte Grethe, både i puljen mot de andre damene lørdag og i plasseringsspillet søndagen. Grethe har 2. grad sort belte i taekwondo, men har nå konvertert til bordtennis.

Debutantklassen har kommet for å bli!  

Her finnes nyheter fra NM for veteraner

 

     

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping