Bordtennis / Arrangementer / NM for veteraner 2022 / Nyheter / Debutantklasse veteran-NM i Bordtennis
Foto: Brage Titlestad
Foto: Brage Titlestad

Debutantklasse veteran-NM i Bordtennis

Et viktig mål for NBTF er å bli flere bordtennisspillere. Dette gjelder både barn, unge og voksne, topp og bredde - og breddebegrepet har vi valgt å definere ja, nettopp - «bredt»

Vi vet at det er mange rundt om i landet vårt som spiller bordtennis som sosial og morsom trim uten å være medlem i NBTF-klubb. Mange spiller med arbeidskollegaer og er en del av bedriftsidretten, uten at disse spillerne er registrerte eller deltar i serie eller konkurranser i regi av NBTF.  Vi ønsker å bli bedre kjent med denne gruppen og forhåpentligvis ønsker de også å bli bedre kjent med oss!

NBTF har derfor besluttet å invitere til en «Debutantklasse» på årets veteran-NM. Håper dere synes dette høres ut som en god idé og at dere kan hjelpe oss å distribuere eller gjøre kjent vedlagt informasjon til eventuelle bordtennisgrupper i deres eget bedriftsidrettslag - eller til eventuelt andre» ikke-registrerte» bordtennisgrupper som dere kjenner til.

Kan bedriftsidrettslaget i tillegg drive litt aktiv «oppfølging» og motivere - kanskje tilby litt ekstra treninger og veiledning til disse spillerne frem mot NM, er det jo helt topp – men absolutt intet krav. Dette tilbudet er primært for de «glade amatører» 😊

Debutantklasse Veteran-NM Bordtennis.pdf

 

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping