Bordtennis / Arrangementer / NM-2024 / NM for Yngre / Nyheter / Velkommen til NM for yngre og Stiga 11ern i Skien Fritidspark
Foto: Tone Benham.
Foto: Tone Benham.

Velkommen til NM for yngre og Stiga 11ern i Skien Fritidspark

Skien Bordtennisklubb ved far Rune og sønn Olav Olsen & Co. ønsker hele 350 deltagere fra 38 klubber, familie og publikum velkommen til NM for yngre og Stiga 11ern i Skien Fritidspark. Dette foregår mellom fredag 31.mai kl. 10 til søndag 2.juni ca. kl.16. Det kommer deltagere fra Tromsø (Tromsø BTK) i nord til Grimstad (Lia IL/BTG) i sør. Det er også beundringsverdig at arrangørklubben Skien BTK stiller med hele 40 deltagere. Det spilles i 21 klasser, så det blir nok mange stolte unge som blir mestere denne helgen. Det er rigget opp hele 36 konkurransebord i hovedhallen.

Skien.jpg


Wow, mye dugnad som gir gevinst

Skien BTK har jobbet hardt og planlagt mye over en lengre periode for å få til et verdig NM. Gevinsten for arrangørklubben er at de opparbeider seg et godt klima med mange som stiller opp nå og framover. Og det er en viktig suksessfaktor for å få til et godt bordtennistilbud for både bredde og for de som ønsker å satse (trene mye). Under selve arrangementet teller dugnadsgjengen cirka 60 personer hver dag som skal sørge for at logistikken går greit (sekretæriat, kiosk, dommere etc.).

 

Lokale dommere, overdommer, ass.overdommer og teknisk delegert

Og hele 50 til 60 foreldre/voksne har deltatt på en av seks til sju dommerkurs i regi av Skien BTK i den senere tid. Det betyr at det blir god dekning på dømming av lokale dommere alle dagene. Norges Bordtennisforbund har som tidligere annonsert oppnevnt Karl Børre Reite som overdommer, Marianne Troppen Horness som ass. overdommer samt Erik Bergerseter som teknisk delegert. Dette blir bra!

 

Spilletider gjennom helgen

Fredag: På fredagen klokken 10 starter mesterskapet med lagkamper for henholdsvis gutter 15, gutter 15B og gutter 11 (Stiga 11ern). Lagkamper for jenter 15 og jenter 11 (Stiga 11ern) er i gang klokken 14. På lørdag spilles det double- og mixdoubleklasser. Og på søndagen spilles det i samtlige singleklasser.

 

NM for yngre og Stiga 11ern, se tidsskjema på nettsiden til Skien BTK:

https://skienbtk.no/2024/05/06/nm-for-yngre-og-stiga-11ern-2024-oppdateringer-og-informasjon/

Genial løsning

Skien BTK ble tildelt NM for yngre, og at klubben har valgt å arrangere dette i Skien Fritidspark er et smart trekk. Dette er en super arena for alle type idretter, alt på et sted. Hotell Fritidparken har totalt 270 sengeplasser i rom med forskjellige størrelser.

75 % av sengeplassene er reservert for bordtennisfamilien denne helgen.

Her finner du mer informasjon om Skien Fritidspark og hotell Fritidsparken:

https://skienfritidspark.no/

https://skienfritidspark.no/hotell-fritidsparken

 

Svært gode parkeringsmuligheter ved Skien Fritidspark, se linken under:

https://skienfritidspark.no/aktuelt/parkering-hos-skien-fritidspark

 

«Blomstring» i norsk bordtennis

Da arrangeres sesongens siste norgesmesterskap inkl. Stiga 11ern til kommende helg. Antall påmeldte til NM for yngre er 253 spillere, mens det er 97 påmeldte i Stiga 11ern. Forrige helg deltok 219 godt voksne i et svært vellykket veteran NM i Kristiansand med Lia IL/BTG og Randesund IL/BTG som arrangør. Det viser at det «gror» godt i bordtennis-Norge, og det er særdeles viktig for bredde og rekruttering i idretten vår.

Her finnes nyheter fra NM for yngre og STIGA 11ern 2024 i Skien

 

 

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping