Bordtennis / Arrangementer / NM-2024 / NM for Yngre / Nyheter / NM for yngre i Skien nærmer seg, alt på et sted
NM Logo JUTTER OG JENTER.jpg

NM for yngre i Skien nærmer seg, alt på et sted

Nå er det snart på tide å melde seg på, samt bestille tur og opphold til NM for yngre og Stiga 11ern. Mesterskapene foregår i Skien mellom 31.mai og 2.juni. Her kommer informasjon og tips for å kunne planlegge denne helga i spennende Fritidsparken i Skien best mulig.

Skien Bordtennisklubb ønsker velkommen

Norgsmesterskapet for yngre ble første gang arrangert i Moss i 1976, og Skien Bordtennisklubb var arrangør så langt tilbake som i 1997. Nå er det Skien BTK sin tur igjen, og de ønsker alle ivrige norske barn og ungdom velkommen til fine bordtennisdager med mer i Skien. Klubben har fokus på bredde, og under slike arrangement blir barn/ungdom utover det sportslige kjent med flere i samme aldersgruppe og bygger opp et godt nettverk for resten av livet. Det legges opp til en superhelg, også for lagledere, trenere, familier og foresatte. Det er virkelig unike fasiliteter og aktivitetsmuligheter i Fritidsparken i Skien, det må oppleves!  

Skien 3.jpg

Skien BTK med blant annet disse gutta ønsker folk velkommen, fra venstre: Waldemar Miete, Fredrik Johnsen, Didrik Follaug Aas, Olav Benham Olsen, Tanmay Futane, Isaac Aronsen og Tobias Stensrud Olsen.

Påmelding og invitasjon finner dere her, se linken under:

https://bordtennis.no/nyheter/2024/nm-for-yngre-og-stiga-11ern-2024-i-skien/

Bordtennishallen

I spillehallen vil arrangøren Skien Bordtennisklubb rigge opp hele 32 til 36 bordtennisbord til dette arrangementet. I tillegg kan det settes opp noen bordtennisbord til trening i flerbrukshallen på området. Det blir lagt rødt taraflexgulv i spilleområdene til minst fire av bordtennisbordene. Det vil også være kiosk i selve spillehallen. Klubben håper også at mange tilskuere finner veien til tribunene for å se ungdommen og «sine» yndlinger spille bordtennis.

Overdommer/TD og dommere

Oppnevnte overdommer og ass. overdommer er henholdsvis Karl Børre Reite og Marianne T. Hornnes. Teknisk delegert er Erik Bergerseter. Arrangøren jobber for å få borddommere på plass. De har allerede en del dommere, samt at flere foresatte og voksne spillere skal delta på klubbdommerkurs.

Overnatting og bespisning

Hotell Fritidsparken i Skien tilbyr alt på et sted, overnatting, måltider og en rekke aktiviteter. Hotellkapasiteten er på 300 sengeplasser som er reservert for dere i den norske bordtennisfamilien denne helga. Det er fullt mulig å bestille helpensjon (buffet) og hotellet har åpen kafe. Dere bestiller direkte til hotellet. Det anbefales å være raskt ute med hotellreservasjon. Se link under:

https://skienfritidspark.no/

Aktiviteter for alle

På området til Skien Fritidspark er det unike muligheter for å boltre seg i forskjellige aktiviteter som badeland med spa & velvære, klatrepark, freesbeegolf, stigegolf, tennis, padeltennis, beachbaner, shuffleboard, utesjakk, turløyper, is anlegg m.m.

Her er noen videosnutter om noen av akivitetene, se linken under: https://skienfritidspark.no/om-oss/filmer

Alternativt hotell

Alternativt hotell kan være Thon hotell Høyers i Skien sentrum med 90 sengeplasser, se link under:

https://www.thonhotels.no/hoteller/norge/skien/thon-hotel-hoyers/?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIsuyJotzXhAMVQguiAx0P3w9ZEAAYASAAEgLq7vD_BwE&gclsrc=aw.ds

Gode transportforbindelser; tog, buss og fly

Skien ligger sentralt til i Vestfold (skriver Vestfold, da Vestfold og Telemark nå er splittet), og hotell Fritidsparken ligger knappe 50 minutter med bil/buss fra Torp flyplass i Sandefjord (57 kilometer). Det går også tog mellom Oslo Gardermoen flyplass og Oslo Sentralstasjon til Skien, se link under:

https://www.vy.no/tog/skien

Det er kun 5 minutter med buss/bil fra Skien sentrum til Fritidsparken Skien som ligger vis a vis Klosterskogen travbane. Det er også gode bussforbindelser mellom Skien sentrum og Fritidsparken, se link under:

https://www.farte.no/reise/

Her finnes nyheter fra NM for yngre og STIGA 11ern 2024 i Skien

 

  

 

 

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping