Bordtennis / Arrangementer / NM-2024 / NM for Yngre / Nyheter / Fair play «pokal» til Isaac Aronsen
Fair play «pokal» til Isaac Aronsen fra Skien BTK. Foto: NBTF.
Fair play «pokal» til Isaac Aronsen fra Skien BTK. Foto: NBTF.

Fair play «pokal» til Isaac Aronsen

Under avslutningen av NM for yngre og Stiga 11ern søndag ettermiddag ble det delt ut en Fair play-pris gjennom den norske avdelingen i Swaythling Club International. Fair play er usedvanlig viktig, og under NM/Stiga 11ern i Skien Fritidspark var det mange kandidater som ble vurdert.

Juryen valgte å gi prisen til Isaac Aronsen (født 2012) fra Skien Bordtennisklubb. Isaac startet å spille bordtennis for cirka to år siden.

Isaac forteller at klubbens hovedtrener Olav Olsen er en veldig god og tydelig trener. Utover mye bordtenniskompetanse har hans trener fokus på god sportsånd og holdninger.

Isaac trener nå fire ganger i uka, tre treninger foregår i Skien Fritidspark og på tirsdager trener de på Skauen skole. Til neste sesong vil fair play vinneren trene fem ganger per uke. For å bli en god bordtennisspiller må man trene mye, kanskje opp til åtte til ni pass per uke mener Isaac.

Under mesterskapet har Isaac vist gode holdninger når det gjelder oppførsel og det å være ærlig. Han er bevisst på ikke å kaste racketen eller bruke stygge banneord. Ved å oppføre seg ordentlig blir fokuset på bordtennis-spillet og begrenser forstyrrelser. Isaac synes også det er moro at klubben har vokst fra 15 til 20 spillere for to år siden til nå å være cirka 60 barn og ungdommer på treningene. Dette skaper også et godt, trygt og trivelig miljø, samt at man blir kjent med mange sier Isaac avslutningsvis.

Norges Bordtennisforbund gratulerer!           

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping