Bordtennis / Arrangementer / NM-2024 / NM for Yngre / Nyheter / 1000 takk til Skien Bordtennisklubb
Foto: NBTF.
Foto: NBTF.

1000 takk til Skien Bordtennisklubb

For en opplevelsesrik helg i sommerværet for spillere, foresatte og publikum i Skien Fritidspark helga 31.mai t.o.m. 2.juni.

Skien BTK med familien Benham Olsen har samspilt og drillet foresatte & voksne i egne rekker for å få bygget opp en stor nysgjerrig og engasjert  dugnadsgjeng på cirka 60 personer. Planleggingen startet allerede for et år siden. Alle funksjoner som ledelse, koordinatorer, dommere, sekretariat og kiosk har blitt godt ivaretatt. Det har vært som å bli tatt imot på «rød løper» er en av mange gode tilbakemeldinger skribenten har tatt imot.

Klubben har nå en tallrik stab, dette må sies å være helt unikt!  

De cirka 50 lokale voksne dommerne hadde i forkant deltatt på dommerkurs på tur i regi av klubben. I de første lagkampene på fredagen stilte en ydmyk dommerstab opp i sine debuter. Ganske så raskt gikk de fra å være lærlinger til å bli relativt trygge i rollen, og skuldrene senket seg.

Den lokale dommergjengen spurte også om råd fra overdommer, forbundsdommere og folk med bordtenniskompetanse underveis. Det er sånn det skal være, helt supert!

Hele 36 klubber deltok i mesterskapet, herav 253 spillere i NM for yngre og 97 ivrige barn i Stiga 11ern, til sammen 350 barn og ungdommer.

Gjennom disse tre dagene fikk barna og ungdommen utfolde seg med kamper på 36 bord. Publikum hadde også greie fasiliteter med tribune med nok plasser, samt at alle hadde tilgang til kiosk med høy service grad. Det har kommet skribenten for øre at det har vært jobbet mange timer med forberedelser og bak disken for denne «firerbanden». Sistemann og siste kvinne jobbet for eksempel med matlaging til klokken 01.45 natt til søndag.

Det er vanskelig å telle opp alle timene denne gjengen har jobbet dugnad gjennom det siste året og denne helga. Alle funksjonærer har hatt lange «arbeidsdager».

De to i sekretariatet må også nevnes, da de har gjort en kjempeinnsats!

Atmosfæren har vært topp, og alle vi har snakket med er svært fornøyd med arrangementet og Skien Fritidspark. Her er det et mangfold av aktivitetstilbud.

De fleste har også bodd på hotell Fritidsparken som ligger på området.

Norges Bordtennisforbund har fått god «feedback» om Skien Fritidspark, at det er det beste anlegget i hele Norge!

Den viktigste lærdommen etter dette mesterskapet er at hver klubb i kamper kun skal ha en «coach» for sine spillere. Om det er to spillere fra forskjellige klubber i double eller mixed double kan spillerne ha hver sin coach. Det blir for mye støy, og er ikke lov at flere spillere følger med på kamper rundt spillebordene. Når man ikke spiller skal man gå opp på tribunen. Dette må det jobbes med. NBTF må bli flinkere til å gå rundt å gi tydelige beskjeder og dommerne må påse at det ikke er flere coacher enn tillatt.

Sist, men likevel viktig er at arrangøren på forhånd har påsett å informere godt om så godt som alt, samt hadde satt opp god skilting i området nær hallen.

Vurderingen av Skien BTK som arrangør etter et vel gjennomført NM for yngre og Stiga 11ern er terningkast 6.

Takk for oss, og snipp, snapp, snute for denne gangen. Kan det bli velkommen igjen til bordtennisfamilien ved en senere anledning?

 

 

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping