Bordtennis / Arrangementer / NM-2024 / Hoved-NM 2024 / Nyheter / Senior NM på Lillehammer og livescore/livestreaming
På bildet, fra venstre: Bent Sæthermoen, Julie Vollen Myrum, Peder Skattum, Matilde Haugom,
Emma Oline Thorleifsen Pålsrud og Anshu Gulia. Foto: Brage Titlestad, NBTF
På bildet, fra venstre: Bent Sæthermoen, Julie Vollen Myrum, Peder Skattum, Matilde Haugom, Emma Oline Thorleifsen Pålsrud og Anshu Gulia. Foto: Brage Titlestad, NBTF

Senior NM på Lillehammer og livescore/livestreaming

For tiden jobbes det som kjent for mange med et nytt seriesystem, da TT Coordinator er gått ut på dato.Stupa Sports Analystics er et firma fra India som har spesialisert seg i å utvikle sportsarrangementer. Dette nye systemet fra Stupa skal blant annet inneholde livescore og livestreaming. Lanseringen av dette nye systemet er planlagt for sesongen 2024/2025. For å avdekke feil og mangler har testing foregått i en periode. På første dag (fredag 22.mars) under senior NM på Lillehammer er det første gang vi kan følge ball for ball digitalt i lagkamper.

Det gjenstår fortsatt en del arbeid før vi er klare til å lansere turnerings- og seriesystemet. Stupa er tilstede på arrangementer i Norge og Sverige i noen uker fremover for å gjøre forbedringer. Denne testrunden er helt nødvendig for å få et godt produkt til høsten.

Fire ungdommer fra Vind IL/Bjørnsveen ungdomsskole på Gjøvik stilte opp for å bistå med livestreaming første dag i senior NM.

Systemet bygges nå opp, utvikles og framover vil klubbene få opplæring i regi av leverandøren. Det opplyses at det er lav brukerterskel, d.v.s. enkelt å bruke når man kan systemet. Svenska bordtennisforbundet (SBTF) har fokus på turneringssystemet til Stupa og samarbeider tett med Norges Bordtennisforbund (NBTF) om systemet som helhet. Dette betyr også en rimeligere løsning for for både NBTF og SBTF. Norsk bordtennis er dermed med på digitalisering og utvikling av bordtennis.    

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping