Bordtennis / Arrangementer / NM-2024 / Hoved-NM 2024 / Nyheter / Bordtennis NM for seniorer 2024 snart i gang
Foto: Brage Titlestad, NBTF
Foto: Brage Titlestad, NBTF

Bordtennis NM for seniorer 2024 snart i gang

Nå er det klart for senior NM i bordtennis i Håkons Hall på Lillehammer. Arrangører er Vind IL og Norges Bordtennisforbund.

Det blir mye mennesker og liv på Lillehammer denne helga i mars, da bordtennis er en del av NM veka med mange idretter representert på forskjellige arenaer. Vi håper at mange også finner veien som publikum til vår flotte idrett. Bordtennis er tildelt god plassering i Håkons Hall, nordre del i hallen (på venstre side fra hovedinngangen).

Innganger til Håkons Hall og parkering

Fra sentrum og opp til hallen er det ca. 15 til 20 minutters gange.  For de som kjører bil eller buss er det en stor parkeringsplass ved Håkons Hall. Her må det betales avgift fram til klokken 16 på fredagen, mens resten av helga er avgiftsfri parkering her (se skilt). Fredag har bordtennisfolket inngang gjennom sportssenteret helt «til høyre» (syd) og ned en etasje. Lør- og søndag skal hovedinngangen benyttes. Det er heis ned til spilleflater ved begge innganger.

Lagkamper og para åpen double spilles på fredagen

Fredag 22.mars kl. 9 starter det hele med lagkamper for herrer med 12 påmeldte lag. Startskuddet for damer lag (6 lag) og para åpen double (11 double par) er kl. 11:30, mens lagkamper for para åpen lag (4 lag) settes i gang kl.14:30. Finaler i alle de tre lagklassene er fredag kl.17:30, mens para åpen double finale starter fredag kl.12:45.

Antall deltagere i NM og flere forbilder

Det er påmeldt cirka 100 spillere til senior NM denne gang. Blant deltagerne er også Geir Erlandsen, Istvan Moldovan, Raymond Gonzales og Joachim Sørensen. Det er herlig at også disse godt voksne forbildene og legendene stiller opp for å kaste glans over arrangementet. Vi gleder oss til mye god bordtennis.

HM Kongens pokal, sendinger på NRK og streaming  

Det spilles om HM Kongens pokal i para åpen klasse, herrer single og damer single. NRK har direkte sendinger fra de to førstnevnte finalene i bordtennis på søndag 24.mars i tidsrommet rundt kl. 13 og 15 NBTF vil streame fra noen bord under arrangementet, link kommer på NM sidene.

Mer informasjon om NM veka og senior NM i bordtennis

Her finner dere mere informasjon om blant annet tidsskjema, deltagerliste, deltager informasjon og mer om NM veka, se link under:

Her finnes nyheter fra Hoved-NM

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping