Bordtennis / Regioner / Region Vest / Nyheter / Fleire frå Sogn deltok på Laksevågkruset
Øystein Strand, Haugesund i kamp i B-klassen med Tom Strømberg
Øystein Strand, Haugesund i kamp i B-klassen med Tom Strømberg Foto: privat

Fleire frå Sogn deltok på Laksevågkruset

Laksevågkruset 7.januar, en flott turnering for 80 spillere fra 10 klubber! Blant annet var det 4 spillere fra gamle Sogn og Fjordane som deltok. Gledelig at det også i nordfylket utøves bordtennis.

Det ble en travel dag for arrangør og spillern i Olsvikhallen! Klubbene vant de ti klassene slik:

1.Haugesund, 4 klasse seire!
2.Heros, 2
3.Hardanger 2
4.B-72 1
4.Laksevåg 1

Det ble spilt 241 kampar fra kl.1030-1900!

Fire spillere fra Sogn og Fjordane deltok på stevnet, minst 20 år siden det skjedde sist. Forbund, region og Laksevåg Btk vil forsøke å følge opp klubben og disse spillerne i fremtiden.

Fire spillere fra Solund IL ble med og spilte (av administrative årsaker ble de tatt inn som Laksevåg-spillere). Michael Niesar og sønnen Lukas deltok, og sistnevnte fikk til og med en tredjeplass i klassen sin. I tillegg hadde vi Jakob Neu og Håkon Langvad. Link til denne info

Også Ole Soo fra Bordtenniskameratene (B-72) deltok i stevnet og kunne ta med seg pokal som vinner av Herrer F. Dette ble som det forventes også delt på deres instagramkonto som kan ses her.

Mer info og bilder kan finnes om denne linken følges.

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping