Bordtennis / Regioner / Region Sør / Nyheter / Regioncup nr. 1: Idrettsgleden og gjensynsgleden var stor hos alle som var i Larvik
Foto: Ghassan Chaer
Foto: Ghassan Chaer

Regioncup nr. 1: Idrettsgleden og gjensynsgleden var stor hos alle som var i Larvik

Da var årets første regionscup gjennomført i region sør. Det ble et stort stevne med mange påmeldte spillere, og spill i ni ulike klasser. Det pågikk kamper fra morgen til kveld og hallen var fylt til randen med spillesugne deltakere, spente foreldre og andre publikummere. 

Larvik bordtennisklubb vant tre klasser (Gutter 11, Gutter 13 og Herrer E), Husøy og Foynland vant to klasser (Herrer Junior og Herrer C), Skien bordtennisklubb vant to klasser (Gutter 15 og Herrer Åpen), mens Modum tok hjem seieren i Herrer D.

Det ble en lang dag for spillere og arrangør, men både idrettsgleden og gjensynsgleden var stor hos alle som var i hallen - dette har vi ventet lenge på. 

Nå gleder vi oss til resten av sesongen og håper at minst like mange tar turen til de neste arrangementene i regionen; ulike divisjonsspill, KM i desember og regionscup 2 i Grimstad 12. februar til neste år.

Resultatliste komprimert ferdigsp. klasser.pdf

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping