Bordtennis / Regioner / Region Sør / Nyheter / Mange bordtennisspillere tok turen til Grimstad, 79 spillere fra 10 ulike klubber
Anja.jpg

Mange bordtennisspillere tok turen til Grimstad, 79 spillere fra 10 ulike klubber

Forrige helg var det endelig en ny mulighet for regionen til å samle seg om et stevne her i sør, regioncup i Grimstad.

Noen dager i forveien kom gladnyheten om at idrett for voksne ble fritatt fra tidligere restriksjoner, nå var det ikke lenger antallsbegrensning, og alle seniorspillere som ønsket å delta kunne derfor bli med.

På selve arrangementsdagen kom det i tillegg nye lettelser og for første gang på lang tid kunne man i teorien arrangere et restriksjonsfritt bordtennisarrangement igjen.

Det var mange bordtennisspillere som tok turen til Grimstad denne lørdagen, 79 spillere fra 10 ulike klubber. Det ble konkurrert i ni klasser: Herrer senior, Herrer veteran, Herrer C, Herrer E, Herrer junior, Gutter 15, Gutter 13, Gutter 11 og Nybegynner. Det er svært gledelig å se at de to største klassene i turneringen var blant de yngre klassene, Gutter 15 og nybegynner med henholdsvis 29 og 30 forhåndspåmeldte spillere. Det rekrutteres i regionen og det var flere relativt ferske spillere som fikk sine første offisielle kamper denne helgen, vi håper og tror at dette ga mersmak til videre deltakelse i fremtidige turneringer.

Det var arrangørklubb, Lia, som tok flest klasseseire (3), deretter fulgte Skien og Larvik med to hver mens Notodden og Modum stod igjen med hver sin klasseseier.

Tusen takk til Lia for et godt arrangert stevne og takk til alle deltakerne som gjorde denne lørdagen i Grimstad til en suksess!

Region Cup 2 - Resultater.docx

 

 

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping