Bordtennis / Nyheter / 2024 / TIDER OG PRAKTISK INFO NM-VEKA
Foto: Brage Titlestad, NBTF
Foto: Brage Titlestad, NBTF

TIDER OG PRAKTISK INFO NM-VEKA

Her følger et foreløpig tidsskjema og litt praktisk informasjon om NM-veka. Mesterskapet spilles i Håkonshall på Lillehammer, som en del av NM-veka. Vi spiller på 9 bord, med treningsbord rett i nærheten. Klassene vil gå slik de er skissert i invitasjonen, med et par unntak. Para Åpen Single vil starte lørdag ettermiddag og ferdigspilles søndag. Para Sittende er avlyst på grunn av for få påmeldte. Både i Herrer Single, Damer Single og Para Åpen Single er det for øyeblikket nok påmeldte til at klassene kvalifiserer for HM Kongens Pokal. Informasjon om påmeldte spillere mv. finner dere på NM-sidene våre på bordtennis.no.

Vi starter klokken 09:00 alle de tre dagene. Tidene nedenfor er foreløpige, men gir en god pekepinn allerede nå.

  • Fredag starter vi med fire åttendeler i Herrer Lag. Para double starter trolig 11:30. Damer Lag 11:30 og Para Lag 14:30. 
  • Lørdag starter vi med Mix, Damer Stående og Herrer stående. Doubleklassene starter etter åpningen som er klokken 11:00. Kongepokalklassene Herrer single, Damer single og Para åpen single starter vi fra 14:30 og utover. Para spiller en runde av puljespillet lørdag. Kvelden avsluttes med åttendeler for herrer og damer.
  • Søndag er det kvartfinaler for herrer og damer. Vi avslutter puljespillet i Para Åpen Single, og fortsetter med kvart og semi i kongepokalklassene. 
  • Finalepasset vil starte klokken 13:00, med premieutdeling ca. 16:00. To av tre finaler vil bli sendt live på NRK. 

Det er en stor parkeringsplass ved hallen. Det er betaling fredag til 16:00, mens helgen er gratis. Fredag har vi inngang gjennom sportsenteret helt "til høyre" (syd) og ned en etasje. De andre dagene er det vanlig inngang gjennom foajeen midt på langveggen. Det er heis ned til spilleflaten ved begge innganger. Vi har tilgang til garderober. 

NM-veka, Ski-NM del 2 og Norgeslekene er et stort arrangement. Det vil være aktivitet i alle hallene på området, i hoppbakkene og i skiløypene.

Her finnes nyheter fra Hoved-NM

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping