Bordtennis / Nyheter / 2023 / B-72 - Snarøya: Uavgjort etter en spennende kamp
Jonas Flåøien, B-72. Foto: Brage Titlestad
Jonas Flåøien, B-72. Foto: Brage Titlestad

B-72 - Snarøya: Uavgjort etter en spennende kamp

Ukens andre midtukekamp er ferdigspilt. Kampen mellom Snarøya og B-72 ble en jevn batalje, og gav spenning for tilskuerne fra start til slutt.

Dette oppgjøret var svært viktig for B-72. Med seier eller uavgjort ville de sette stort press på Nidaros i kampen om den siste semifinaleplassen, men med tap ville de sannsynligvis ikke ha noen mulighet til semifinale. Med andre ord; alt å vinne, og alt å tape.

Lagkampen startet jevnt. Alex Lund gav Snarøya ledelsen etter seier mot Rikke Skåttet. Martin Frøseth utlignet deretter for B-72 med seier mot Robin Petterson. Mathias Larsen førte så B-72 opp i ledelsen etter 3-2 seier mot Sebastian Flaaten. Flaaten hadde matchballer, men klarte ikke å dra seieren i land. I neste kamp var det forventet at Jonas Flåøien skulle ta B-72 opp i en 3-1 ledelse, men slik skulle det ikke bli. Sharam «pappa» Yalda ville det annerledes og dro i land en sterk 3-1 seier. 2-2 i lagkampen før double var et faktum.

Lagene vant én double hver og dermed var stillingen 3-3 før de siste singelkampene. B-72 vant sine kamper oppe, og manglet med det kun én kamp for å vinne lagkampen og putte semifinaleplassen langt ned i bukselommen. Slik skulle det derimot ikke bli; både Lund og Yalda storspilte og vant sine kamper.

Til tross for et noe skuffende resultat for B-72, har de fortsatt et grep om semifinaleplassen. Lørenskogklubben er à poeng med Nidaros, men med bedre kampkvote. Nidaros må med andre ord ta poeng i minst 1 av de 2 siste kampene for å stjele plassen fra B-72.

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV