Bordtennis / Nyheter / 2023 / Suverent NM for yngre av Fokus BTK
Nordstrand Arena benyttet til bordtennis, en relativt ny idrettshall som er perfekt for bordtennis. Foto: NBTF
Nordstrand Arena benyttet til bordtennis, en relativt ny idrettshall som er perfekt for bordtennis. Foto: NBTF

Suverent NM for yngre av Fokus BTK

Årets NM for yngre i Nordstrand Arena ble rekordstort i antall deltakere. Sammen med Stiga 11’ern deltok 330 spillere, fra Grimstad i sør til Tromsø i nord. Fokus BTK ble tildelt mesterskapet våren 2022, og klubben har arbeidet målbevisst for å levere et kvalitets-NM, et mesterskap bordtennis-Norge vil huske. For første gang ble Nordstrand Arena benyttet til bordtennis, en relativt ny idrettshall som er perfekt for bordtennis.

Fokus BTK startet arbeidet med årets mesterskap høsten 2022, med en målsetting om et rekordstort arrangement. Stine Folkeson har ledet arbeidet, og hun fortalte om en arbeidsgruppe på seks personer som har gjort alle forberedelsene, mens godt over hundre medlemmer har vært med i gjennomføringsfasen. Spesielt på dommersiden har klubben mobilisert. Stine nevnte mesterskapene Oppegård IL arrangerte som en rettesnor for 2023-mesterskapet. I tillegg hadde Manglerudklubben en ambisjon om å legge listen enda høyere enn Oppegård IL, som arrangerte NM for yngre i 2013, 2016, 2018 og 2019.

De tre dagene i Nordstrand Arena har vist at årets NM for yngre ble en fulltreffer. Etter riggingen torsdag kveld ble deltakerne møtt av en meget flott idrettshall, med 29 bordtennisbord, derav det røde gulvet til 4 bord, med mange nye bord, barrierer, dommerbord, dommertavler, nett og håndklebokser, i tillegg til fire treningsbord i hall B. Det kom utelukkende positive tilbakemeldinger fra deltakere, trenere og ledere, og flere snakket høyt om tidenes beste NM for yngre.

Åpningsseremonien lørdag formiddag ble en fulltreffer. Den startet med en stilfull innmarsj av alle 330 spillerne, med nærmere 500 tilskuere på tribunene som kulisser. Etter innmarsjen var det gode velkomstord fra Fokus BTKs leder Tor Arvid Dyrerud, åpning av mesterskapet av NBTFs Ghassan Chaer, utdeling av NBTFs krystallvase til Eirik Ansnes, nasjonalsangen og premieutdeling for fredagens klasser. En imponerende åpningsseremoni, som gjorde oss alle stolte over idretten vår!

Tusen takk til Fokus BTK! Takk for at dere leverte et fantastisk arrangement. En ekstra takk til turneringsleder Stine Folkeson, som nok en gang har vist oss hvordan et norsk mesterskap skal arrangeres!    

Her finnes nyheter fra NM for yngre

    

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV