Bordtennis / Nyheter / 2023 / Seier til Nidaros
Nidaros BTK.jpg

Seier til Nidaros

I går kveld, tirsdag 7. februar, møttes B-72 og Nidaros til dyst i B-72-hallen. Kampen var meget viktig med tanke på å nå sluttspillet, og begge lagene kjempet til siste slutt for å få med seg alle poengene.

B-72 hadde best utgangspunkt før kampen. Lørenskoglaget har prestert bedre enn forventet denne sesongen og lå på fjerdeplass. Avstanden ned til Nidaros på femteplass var riktignok knapp, men med et noe lettere kampprogram de resterende rundene, kunne de satt spikeren i kista med seier mot Nidaros.

I forrige møte mellom lagene ble det en 6-4 seier til B-72. Kampen var jevn, og det var derfor stor spenning knyttet til om resultatet kunne gjentas. Nidaros på sin side var noe skuffet over resultatet forrige kamp og var derfor svært revansjelystne.

Revansjelysten skulle vise seg å være meget sterk. Nidaros tok føringen fra start og gav den aldri fra seg. 3-1 ledelsen før double ble til 4-2 etter double. Kamp nummer 7 og 8 skulle vise seg å bli svært severdige. Fredrik Meringdal (Nidaros) møtte Martin Frøseth (B-72) og Jon Lundell (Nidaros) møtte Mathias Larsen (B-72). Mathias startet godt og ledet 2-0 før Jon skrudde på turboen. 0-2 og 7-10 ble til 3-2 og Nidaros ledet med det 5-2. Da også Fredrik kjempet i land en jevn kamp mot Martin med 11-5 i avgjørende sett var seieren et faktum.

I skrivende stund ligger Nidaros foran B-72 på tabellen og har mulighet til å kapre den siste sluttspillplassen. B-72 har kniven på strupen i dagens kamp mot Snarøya. Blir det tap, blir det svært vanskelig for dem å nå sluttspill. Står de derimot imot presset er det Nidaros som må prestere. Da er de nødt til å slå enten Fokus eller Fornebu i den siste serierunden.

Her finner du nyheter fra seriespill

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping