Bordtennis / Nyheter / 2023 / NM for yngre i Skien 2024
Skien Fritidspark har stor gulvflate med tre håndballbaner pluss en basishall, og med en totalkapasitet til 42 bordtennisbord. Foto: Rune Olsen.
Skien Fritidspark har stor gulvflate med tre håndballbaner pluss en basishall, og med en totalkapasitet til 42 bordtennisbord. Foto: Rune Olsen.

NM for yngre i Skien 2024

Neste års NM for yngre er tildelt Skien BTK. Mesterskapet spilles i Skien Fritidspark 31. mai – 2. juni 2024. Leder Rune Olsen i Skien BTK fortalte med entusiasme om planene for 2024. og han håper på minst like stor deltakelse i 2024 som i 2023-mesterskapet.

Skien Fritidspark har større gulvflate enn Nordstrand Arena, med tre håndballbaner pluss en basishall, og med en totalkapasitet til 42 bordtennisbord. Antall bord vil avhenge av antall deltakere, men 32, eventuelt 36 bord, derav flere med hager på 6 meter x 12 meter, er aktuelt.

Skien BTK har etablert en prosjektorganisasjon, som møtes allerede neste uke. Rune Olsen forteller at klubbene i Region Sør vil bli involvert, og det har allerede vært foreldremøte med 40 foreldre til stede.

Hotellet vegg-i-vegg med Skien Fritidspark er booket til hele weekenden. Det blir rødt taraflexgulv på minimum 4 bord, og klubben har bestilt flere bord fra Veteran-EM 2023.

Da skjønner dere at Skien BTK, et år før mesterskapet starter, er godt i gang med planleggingen, og det er bare å sette ev helga 31. mai – 2. juni 2024!  

Her finnes nyheter fra NM for yngre

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping