Bordtennis / Nyheter / 2023 / Kick off for frivillige i sola!
Rundt 40 personer tok turen til Ullevål for å få med seg litt oppdateringer om veteran-EM. Foto: NBTF
Rundt 40 personer tok turen til Ullevål for å få med seg litt oppdateringer om veteran-EM. Foto: NBTF

Kick off for frivillige i sola!

Pølser og prating sto på menyen da en del av de frivillige samlet seg på Ullevål onsdag.

Rundt 40 personer tok turen til Ullevål for å få med seg litt oppdateringer om veteran-EM. Temaer var bl.a. rigging i uka før mesterskapet, og hvilke oppgaver som skal løses i løpet av EM-dagene. Rammene rundt hva hver enkelt skal gjøre begynner å komme på plass. De fleste gikk nok hjem med en litt bedre oversikt enn før samlingen. Samtidig er det slik at mange detaljer vil komme på plass underveis, og må tas når vi samles i Sandefjord. 

De aller fleste frivillige er nå satt opp på noen basisoppgaver fra dag til dag. I tillegg er det slik at vi trenger at man tar tak der det trengs, og være fleksible. Dette ser vi funker fint allerede nå. Samlingen ble avsluttet med pølser og prat i strålende solskinn på taket, der gjengen tok grep! Defekt grill ble fikset, pølsene fikk farge og praten gikk lett mellom gruppene. 

Vi er superheldige som har en så fin gjeng frivillige. Både de som hadde anledning til å stikke innom denne samlingen, og de som kommer fra andre steder i landet. Vi gleder oss veldig til å møtes og jobbe sammen på EM!

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping