Bordtennis / Nyheter / 2023 / Fornebu og Laksevåg enkelt videre til finale
Finn Vetvik, Fornebu BTK. Foto: Geir Antonsen
Finn Vetvik, Fornebu BTK. Foto: Geir Antonsen

Fornebu og Laksevåg enkelt videre til finale

Semifinalene tirsdag kveld ble en parademarsj for Fornebu og Laksevåg. Kampene mot henholdsvis B-72 og Fokus endte begge 5-0, og ble i realiteten aldri spennende

Fornebu ville vært storfavoritter mot B-72 på en hvilken som helst dag. Da B-72 i tillegg var sterkt svekket uten to av sine beste spillere, Martin Frøseth og Rebekka Carlsen ble det svært vanskelig for Lørenskogklubben. Mathias Larsen yppet seg mot Eskil Lindholm og Rikke Skåttet vant et sett mot Finn Vetvik, men mulighetene for seier i lagkampen var aldri til stede.

Laksevåg var ikke mindre overlegne i sin kamp mot Fokus. Selv om Fokus hadde et godt lag, var de et par nummer for små. Laksevågs svensker Hampus Søderlund og Simon Berglund var aldri truet av Khai Lam og Alexander Klerck Fransson. Jimmy Ojakangas slo Noah Hovdenak med 3-1, og da også president Ibenfeldt glimret til med storspill mot Felix Thomassen var veien kort til 5-0 seier.

Selv om semifinalene var uten dramatikk, er det ventet et svært spennende oppgjør i finalen. Laksevåg og Fornebu antas å være jevngode og sannsynligheten for at kampen ender 5-4 til et av lagene er svært stor. Mye vil avhenge av hvordan Fornebus ener Borgar Haug håndterer sine svenske motstandere.

Finalen spilles på Fornebu onsdag kveld kl 18.30. Streaming er også tilgjengelig på  DirekteSport TV. og NBTFs Facebookside

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping