Bordtennis / Nyheter / 2023 / Fang spenningen ved European Veteran Championship 2023 live på Stupa-plattformene
Foto: Brage Titlestad, NBTF
Foto: Brage Titlestad, NBTF

Fang spenningen ved European Veteran Championship 2023 live på Stupa-plattformene

European Veteran Championship 2023 er satt til å fengsle bordtennisentusiaster over hele verden, og Stupa Analytics er stolte av å kunngjøre at mesterskapet vil bli direktesendt på de dedikerte plattformene.

Med bekvemmeligheten til Stupa-mobilappen og tilgjengeligheten til tt.stupaevents.com, kan fansen nå nyte de spennende kampene og fordype seg i en verden av veteranbordtennis som aldri før.

2023-06-26 EVC2023_STUPA-7700.jpg

For de som følger handlingen på Stupas YouTube-kanal, vil Tabell 11 være målet for direktedekning. Kanalen vil gi deg de intense kampene og de bemerkelsesverdige ferdighetene som de erfarne veteranene som konkurrerer i mesterskapet viser frem. Sørg for å abonnere på Stupas YouTube-kanal og slå på varsler for å få med deg hvert spennende øyeblikk på tabell 11.

Hvis du foretrekker å se kampene på nettet eller gjennom Stupa Analytics mobilapplikasjon, har du et bredt utvalg av tabeller å velge mellom. Tabell 12, 13, 14, 15, 50, 51, 52, 53 og 54 vil bli direktestrømmet eksklusivt på tt.stupaevents.com og Stupa-mobilappen. Det brukervennlige grensesnittet og de avanserte funksjonene til disse plattformene vil forbedre seeropplevelsen din, slik at du kan følge favorittspillerne dine, spore kampstatistikker og engasjere deg med andre bordtennisentusiaster.

For å få tilgang til live-strømmene og nyte European Veteran Championship 2023 mens du er på farten, last ned Stupa Analytics-mobilapplikasjonen fra App Store eller Google Play Store. Appen gir en sømløs og oppslukende seeropplevelse, og gir deg fleksibiliteten til å se kampene når som helst og hvor som helst.

Enten du er en erfaren bordtennisfan eller ny i sporten, lover European Veteran Championship 2023 å levere øyeblikk av ferdigheter, lidenskap og intens konkurranse. Takket være Stupas engasjement for å bringe spenningen til skjermene dine, kan du være en del av handlingen uansett hvor du er.

Merk av i kalenderen, samle vennene dine, og gjør deg klar til å være vitne til European Veteran Championship 2023 live på Stupas plattformer. Ikke gå glipp av de elektriserende kampene, uforglemmelige øyeblikkene og feiringen av veteranen til bordtennistalenter. Følg med for oppdateringer og sørg for å følge med på Stupas YouTube-kanal, tt.stupaevents.com, eller last ned Stupa Analytics-mobilapplikasjonen fra App Store eller Google Play Store for å få med deg all handlingen mens den utspiller seg.

La spillene begynne!

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping