Bordtennis / Nyheter / 2023 / EVC2023 - En uke spekket med moro og eventyr (oppdatert 28. juni)
EM logo.jpg

EVC2023 - En uke spekket med moro og eventyr (oppdatert 28. juni)

Veteran-EM i Sandefjord handler om ... bordtennis. Men det handler også om så mye mer. Ukens aktiviteter gir deg muligheten til å oppleve mye på stedet, og det er en av de større fordelene med vårt One village - One venue-konsept.

Søndag 25. juni er dagen for åpningsseremonien kl. 6.<>. Berømte musikere vil underholde deg og alle deltakende land vil bli introdusert. Ikke gå glipp av denne muligheten til å samles med mange bordtennisfolk. Vi representerer ulike land, religioner og politiske orienteringer. Som vi har demonstrert så mange ganger før, vil vi vise at bordtennisfolk er en stor familie, helt tilbake til Ping Pong Diplomacy og til og med før.

Mandag 26. juni starter turneringen, og på kvelden blir det innendørs minibordtennisturnering kl. 7.<>.

Tirsdag 27.juni er det duket for doublegruppespill, og på kvelden er EVC2023 veldig stolte av å invitere til en fantastisk konsert med den berømte tyske pianisten Joja Wendt. Han trenger kanskje ikke ytterligere introduksjon, men hans bordtennisinspirerte show er et must for alle deltakere. Den Hamburg-fødte musikeren begynte å øve i en alder av fire, men karrieren tok et stort sprang da Joe Cocker oppdaget ham, og Wendt ble åpningsnummeret til Cockers tyske turné. Senere spilte han med slike som Chuck Berry og har vunnet den prestisjetunge Louis Armstrong studentprisen. Ikke gå glipp av denne fantastiske konserten!

Onsdag 28. juni er en fridag. Du kan besøke de vakre omgivelsene i Sandefjord eller besøke hovedstaden med alt den har å tilby. Hvis du bestemmer deg for å besøke hovedstaden, anbefaler vi det nye og kritikerroste Munchmuseet eller fantastiske Roseslottet på Frognerseteren, vest i Oslo. Roseslottet er kanskje den mest storslåtte kunstutstillingen i Norge og har en utendørs samling av 153 malerier og skulpturer av kunstnerne Vebjørn og Eimund Sand. Åpningen markerte 75-årsjubileet for frihet fra nazistisk okkupasjon.

Onsdag er også dagen for doubleturneringen Social Mix. Så langt har 100 par meldt seg på. Spill for livet vil være et annet høydepunkt for denne dagen med taler av eksperter om temaer som Alzheimer og andre sykdommer, og hva bordtennis kan gjøre for å redusere effekten.

Torsdag 29. juni er dagen for singles hovedtrekning og trøst

Torsdagen fylles med interessante bordtennisforedrag i Convention Center North. Du møter professor ph.d. Lars Bo Kaspersen, Fred Radenbach, Stuart Sweeney og Kevin Johansen. Konferansesalen har plass til 200 personer, og du finner den rett bak ASK Me i akkrediteringssalen. Full timeplan nedenfor.

11:00 Hvorfor lykkes noen land fortsatt med å produsere gode bordtennisspillere? (ph. d. Lars Bo Kaspersen)

12.30 Fred Radenbach vil snakke om hvorfor 330 millioner kinesere ser den olympiske bordtennisfinalen, nordmenn strømmer til iskalde fjell på små langrennsski og sørafrikanere forenes som nasjon rundt rugbylaget «Springboks».

14:00 Bordtennis - sporten for fremtiden (ph.d. Lars Bo Kaspersen)

19:00 Da Norge inntok Europatoppen - og andre historier fra bordtennis i Norge de siste 100 år (Kevin Johansen)

Fredag 30 juni etter doubles hovedtrekning og trøst, blir det en stor avskjedsfest hvor deltakerne og gjestene kan feire sin innsats før den store finalen spilles på lørdag.

One Village - One venue-konseptet vil skape en atmosfære der du kan møte venner hver dag med nærliggende puber som er åpne til kl. 2.<> hver morgen.

I Sandefjord har du fått venner for livet, og minner som vil vare lenge etter at turneringen er over.

Lørdag 1 juli dag av semifinaler og finaler! Sosialt arrangement på kvelden.

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping