Foto: Jan Bergersen
Foto: Jan Bergersen

Telemarksveka 2022: En idrett – like muligheter!

Telemarksveka er over for meg for denne gang. Vi har hatt 5 fine dager tilrettelagt av Styringsgruppa i Telemarksveka med Tormod Hynne i spissen og Notodden Bordtennisklubb med Karl Arne Lia i spissen.

Bilde 9.jpg

Vi har bodd og spist på studenthybler på Høgås som har vært godt tilrettelagte for parautøvere, men også for at vi har kunnet være sammen og ha gode sosiale måltider og samvær.

Bilde 2.jpg

Vi har trent hos USN Campus Notodden hvor vi også har fått låne basseng og styrkerom.

Vi har hatt besøk av Olympiatoppens paralegende Cato Zahl Pedersen og NIFs Parakonsulent Anne Katrine Aas samt Bjørnar Erikstad fra Stiftelsen VI og Olympiatoppen.

Bilde 1.jpg

Berit Kjøll president i Norges Idrettsforbund snakket om vårt gode paraarbeid i sin tale under åpningen, Tommy Urhaug og Aida Husic Dahlen opptrådte med oppvisning under åpningen.

Bilde 4.jpg

Telemarksveka ønsker å ha fokus på likhet og like muligheter, derfor har alle konkurranser og idretter de samme pengepremiene.

20.000, 8.000 og 4.000 i både dame og herreklassen er noen av de største pengepremiene som er delt ut i Norsk Bordtennis.

Aida Dahlen vant dameklassen foran Nora Korneliussen og Jenny Helene Slettum.

Pablo Jacobsen vant herreklassen foran Steffen Lande Salomonsen og Tommy Urhaug.

I løpet av disse dagene har 16 spillere trent bordtennis, hatt kinatrening, telleøvelser, vinnerbord, lagkamper, doublekamper med en og to racketer, kinesisk lagkamp, servetrening osv.

Karl Erik Rasmussen har fungert som trener sammen med undertegnede og har jobbet bra med utøverne.

En stor takk også til Parakonsulent i Norges Bordtennisforbund Bastiaan Burgering som har fungert som leirsjef, sparring og trener samt gjort masse forarbeid for at dette skulle bli så bra som det har blitt!

Bilde 7.jpg

Takk til alle som har bidratt og alle som har deltatt, håper vi sees igjen neste år!

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping