NM VETERAN LOGO.jpg

Stor deltakelse i Veteran-NM i helga

Årets nest siste bordtennis-NM spilles lørdag 21. og søndag 22. mai i Oslofjord Convention Center i Sandefjord. Denne gangen er det veteranene som møtes, og det er stor deltakelse med 212 spillere. Mesterskapet spilles samme sted som neste års veteran-EM, slik at det er en fin mulighet både for spillere og arrangør å teste både Oslofjord Arena og anlegget for øvrig. De aller fleste bor også på et av hotellene i OCC, med gangavstand til hallen. NM-banketten lørdag kveld samler også de fleste deltakerne.

Norges Bordtennisforbund er arrangør, med lokal bistand til rigging og nedrigging. I tillegg kommer Michael Theis fra ETTU, og Michael er turneringssjef for neste års veteran-EM. Han får dermed mulighetene til å gjøre tekniske forberedelser til veteran-EM 2023.

I forbindelse med årets veteran-NM arrangerer Norges Bordtennisforbund regiondommerkurs og stevnearrangementskurs, og i dagene før mesterskapet møtes hovedkomiteen for neste års veteran-EM, EVOC, European Veteran Organising Committee, med Karl Børre Reite i spissen. I tillegg til hovedkomiteen møttes også teamledere for de ulike arbeidsområdene.

Norges Bordtennisforbund ønsker alle deltakere, trenere, arrangører og andre involverte lykke til med årets veteran-NM!  

Her finner nyheter fra NM for veteraner

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping