Trondheim BTK går for seriegull
Trondheim BTK går for seriegull

Seriestart 1. divisjon: Trondheim og Fornebu 2 går for seriegull

Fornebu og Trondheim arrangerer første serierunde i 1 divisjon til helgen. Flere lag har høye ambisjoner i år. Fornebu 2 og Trondheim går for seriegull, Kjelsås topp to og Notodden satser på medalje. Alle kan dermed ikke gjøres til lags, men det er gledelig å se at det er hard konkurranse i 1 div igjen.

Fornebu BTK 2 vant 1 div forrige sesong og spiller nå i STIGA-LIGAEN som Snarøya BTK. Denne sesongen er det Fornebu 3 som har rykket opp til Fornebu 2. Laget kom på andre plass etter Notodden i 2 div, men spillerne er up and coming og allerede flere hakk bedre enn sist. Med fortsatt utvikling i løpet av sesongen er de en av favorittene til seriegullet. Det ryktes også at laget har flere rutinerte spillere klare til å steppe inn.

Trondheim BTK er som vanlig å regne med i teten av 1 div. Vi så mot slutten av forrige sesong at med toppet lag er det ikke mange som rår på Trondheim. Ny på laget denne sesongen er Halvor Solheim.

Kjelsås BTK er med et rent veteran lag ikke like up and coming som Fornebu, men likevel i utvikling og med masse rutine er laget en av favorittene denne sesongen.

Notodden BTK har forsterket med flere høyt rankede spillere. Fra før har laget Robert Girulski som ble årets lagspiller i 2 div forrige sesong. Denne sesongen har de i tillegg fått med seg Andrzej Furman og Stanislaw Wnek fra Polen.

Fokus BTK 2 konkurerer med Kjelsås når det kommer til mest rutine, men har likevel mer beskjedne ambisjoner da det dreier seg om å unngå havari og nedrykk. Med tidligere landslagsspiller og VM kvartfinalist Frode Grini i spissen bør det ikke by på altfor store problemer.

Harestua BTG er tilbake i 1 div etter seier i 2. div Avd B forrige sesong. Stammen i laget utgjøres som før av familien Amundsen, men tilbake på laget finner vi Mikkel Gudmundsen og kanskje får vi også innhopp av tidligere ener Linus Brännstrøm.

Bodø BTK ser litt svake ut på papiret, men oppgir at det kan bli innslag av andre spillere og leter en litt i oversikten over utenlandske spillere finner en at William Kindblad er tilbake i stallen. Wilhelm holder svensk pingisliga nivå og med han på laget kan Bodø ta poeng mot alle.

Para NBTF holder kortene tett til brystet når det kommer til spillerstall, men her får vi nok som tidligere se paralandslaget i aksjon.

Direkte sending fra Trondheim

Lagpresentasjon for 1. divisjon

Nyhetside for Seriespill

Aktuelle info for seriespill

 

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV