Husøy.jpg

Husøy og Foynland IF seriemestere i 3. divisjon avd. D og rykker opp til 2. divisjon

3. divisjon avdeling D ble avsluttet med en samlerunde i Larvik i helgen. Avdelingen har denne sesongen bestått av syv lag fra hele regionen: Eiker BTK 2, Husøy og Foynland IF, Larvik BTK, Lia IL 2, Notodden BTK 2, Randesund og Skien BTK 2.

Husøy og Foynland med Ragul Ramakrishnan, Besnik Kastrati, Khosro Hamedbarghi, Tom Buettner, Per Erik Amundsen, Kevin Aall og Hans Terje Mysen har vært helt suverene og har vunnet alle sine lagkamper. Laget endte til slutt med en imponerende statistikk på enkeltkamper med en kvote på 102 – 8. Hakk i hæl endte Eiker BTK 2 på en andreplass med 10 seire og to tap i lagkampene, mens Larvik BTK kapret tredjeplassen med 15 poeng.

Eiker BTK.jpg

Eiker BTK 2 på en andreplass med 10 seire og to tap

Nederst på tabellen kom Notodden BTK 2, Lia IL 2 og Skien BTK 2. Noen av lagene hadde problemer med å stille lag mot slutten av seriespillet, forhåpentligvis kommer de sterkere tilbake til neste sesong.

Takk til alle lag og spillere som har vært med i avdelingen i år, nå kan vi glede oss til en ny sesong med seriespill. Forhåpentligvis blir det en fulltegnet avdeling med spennende og jevnspilte kamper, lag fra hele regionen og en serie som er mindre preget av sykdom og frafall i det vi satser på at blir en pandemifri sesong den kommende bordtennissesongen.

Årets lagspiller i avdelingen ble Gunnar Reinh Mathiesen, Eiker BTK 2.

Gratulerer både til årets spiller og til Husøy Foynland med gode resultater!

Her finner du nyheter fra seriespill

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping