EVOC ++.jpg

Frivilligsamling søndag 5. februar

Skal du være frivillig på EVC2023? Da er du invitert til inspirasjonssamling på Oslofjord Convention Center. Med noen måneder igjen til dørene åpnes for veteran-EM 25. juni 2023, er det på tide å invitere til samling for de som skal jobbe som frivillige på dette enorme arrangementet.

Samlingen er ikke obligatorisk, men vil være nyttig å ha vært på. Her møter du andre som skal jobbe frivillig, både fra bordtennismiljøet og fra andre grupper. Du møter også områdeledere og gruppeledere, og du får et innblikk i oppgavene som akkurat du skal løse. Jo flere som deltar, jo lettere og morsommere blir det å gjøre en god jobb. Har du ikke vært på Oslofjord? Da anbefaler vi ekstra sterkt at du tar turen, og gjør deg kjent med det fantastiske området vi har til disposisjon.

Foreløpig agenda for dagen

Ytre rammer for samlingen er fra klokken 10 til 16, med en lunchpause i midten.

Programmet er i arbeid, men det vil se ut ca. slik:

0945 Ankomst og kaffe

1000 Presentasjon av EVC2023 - og frivilligrollen

1100 Spørsmål og svar

1130 Ekstern foredrag (ikke bestemt)

1200 Lunch

1300 Grupper: Møt de du skal jobbe sammen med. Lær om din oppgave.

1430 Omvisning

1545 Oppsummering og vel hjem

Full fart også resten av helgen!

Resten av helgen er også spekket med aktivitet og planlegging. Februarmøtet er den siste store workshopen før EVC2023. Organisasjonskomiteen og en del sentrale personer vil møtes fredag kveld, for å følge opp fremdriften i prosjektet. Lørdag vil også områdeledere og teamledere møtes for å få en oversikt over sine oppgaver, og for å planlegge hvordan vaktplaner og oppgaver for de frivillige skal se ut i detalj. Dermed skal alt være klappet og klart når alle kommer søndag klokken 10. 

Betingelser

Det gis ikke reisestøtte til denne samlingen. Vi vil bidra til å koordinere samkjøring fra Gardermoen, Oslo S, Stokke og Torp. Dokumentasjon fra samlingen vil bli tilgjengeliggjort i ettertid for de som ikke har anledning til å møte. 

Endelig invitasjon til samlingen vil bli sendt ut i begynnelsen av januar, sammen med informasjon til de som blir tatt ut som frivillige. Du melder deg på med å svare på invitasjonen når den kommer.

Foreløpig ber vi dere om å merke av datoen i kalenderen, og så ses vi 5. februar!

Nyhetside for Veteran-EM 2023

 

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping