Foto: NBTF
Foto: NBTF

European Para Youth Games 2022

EPYG (U23EM) i Finland er over og vi drar hjem til Norge med nye erfaringer, gode minner, lærdom hva vi skal trene på og - ikke minst - med 2 gull, 3 sølv og 1 bronsemedalje

Sebastian Vegsund vant både single og lag i rullestolklassen og kan nesten anses å være en EPYG legende når man legger til de 2 gullmedaljer han har fra tidligere deltakelser.

Pablo tok sølv i single klasse 8 og i lag sammen med Krizander Magnussen etter et nervepirrende tap i finalen mot Polen. Krizander imponerte stort i debuten sin og måtte nøye seg med sølv i single klasse 6, der han tapte knepent med 9-11 i avgjørende.

Nora spilte en bra turnering mot sterk motstand ettersom klassene 6 til 10 var slått sammen. Etter solid innsats endt hun opp med bronse i single. Jenny, som også debuterte i EPYG, fikk det tøft i pulja og tapte sine kamper. Jentene deltok i lag sammen og etter en røff start ble samspillet bedre og de endte til slutt på en 5. plass.

Vi gratulerer alle spillere med gode prestasjoner! En super gjeng å reise med som backer hverandre opp til nye høyder og hjelper hverandre når det trengs. Takk til coach/lagleder Tommy Urhaug som er uvurderlig med sin erfaring og som deler dette med våre yngre spillere. Takk også til Olympiatoppen ved Cato Zahl Pedersen og Hilde Gjelsvik som har ledet troppen.

STIGA TTEX Norsk Tipping IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell