Christian og Atle.jpg

Atle Irgens «Årets ildsjel»

Det var kommet inn mange gode nominasjoner på årets ildsjel 2022, og det er utvilsom mange som hadde fortjent tittelen. Og flott er jo det tross alt. I det NIF omtaler som frivillighetens år, trenger vi alle som kan og vil bidra.

Atle Irgens.jpg

Årets vinner har i en mannsalder vært en pådriver både i egen klubb og nasjonalt. Mange vil nok si at han kunne vunnet denne prisen hvert år siden 70-tallet! Det er utvilsom mye hans fortjeneste at bordtennis både får god oppmerksomhet lokalt og har tiltrukket seg mange medlemmer opp gjennom årene. 

 

I etterkant av corona-pandemien har han tatt ekstra tak i egen klubb, og satt i gang en rekke tiltak for å få opp medlemstallene igjen. Klubben har vært flink til å søke om midler til både utstyr og aktivitet, noe spesielt klubbens nye og unge medlemmer drar stor nytte av. 

 

Selv om årets vinner har god hjelp i egen klubb, tør vi påstå at Stord BTK ikke hadde vært den samme uten hans innsats og bidrag over flere 10-år.

 

Gratulere Atle Irgens! Vel fortjent og kanskje på tide vil de fleste si …

Kake til Atle.jpg

 

PS! Under Figgjo/Rossaland Open i helgen fikk Atle utdelt beviset på at han er årets ildsjel. Kake fikk han også av en uvitende arrangør-klubb, som bare ville takke ham for all hjelp og råd til den nystartede klubben. Noe som vel også sier litt om Atle’s posisjon, ikke bare i egen klubb, men også i nærmiljøet, klubbene rundt og i norsk bordtennis. 

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV