Waldner.jpg

TIDENES BORDTENNIS-FEST TIL NORGE!

Sett av siste uken i juli til litt ferie i Oslo! Verdens beste bordtennisspillere kommer - det bør du også!!! 26.-31.juli

Waldner Cup arrangeres for første gang, der legenden selv, JO, skal lede et verdenslag i kamp mot Kinas beste mannskap! Og på den andre benken sitter det enda en legende: Liu Gouliang! Dette er mente å bli et fast innslag på terminlisten, og neste gang flyttes arrangementet til Kina, før det igjen returnerer til Europa, etc. Men vi starter i Oslo! 

 

Foreløpig kan vi friste med følgende spillere på verdenslaget: Timo Boll, Dimitrij Ovtcharov, Hugo Calderano og vår egen Aida Dahlen! De skal ta opp kampen mot dame, herre og para-spillerne til bordtennis-stormakten Kina. Kan Aida få revansje for tapet i PL-semifinalen? 

 

Liu Gouliang har garantert at de stiller med sine beste spillere. Får vi se Ma Long selv om han ikke var med til VM? Den nye mesteren Fan Zhendong burde uansett være bankers! 

 

I tillegg til lagkampen vil arrangementet også inneholde et «business summit» og flere konserter. Her kommer det noen store navn… Det kan se ut som Telenor Arena er det mest aktuelle stedet for det som fort kan bli tidenes bordtennis-fest i verden….i Norge! Smak på den!!! 

 

Her er pressemelding som går ut i dag: Norsk Waldner Cup 2022 for immediate release.pdf

 

PS! Vi har som mål å presentere bordtennis på en ny, kul, moderne måte, ta steget enda lengre enn man allerede har gjordt med WTT. Nye kameravinkler? Lyd på spillerne/coachene? Lys, musikk, røykmaskiner? Har DU noen tanker hvordan vi skal få til dette? Ta kontakt da vel! 

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping