Borgar Haug.jpg

Seier til Borgar Haug i Europa topp 10 for junior

Borgar Haug vant denne helgen Europa topp 10 for juniorer i Tours, Frankrike. Turneringen samlet de ti beste juniorene i Europa og ble spilt alle mot alle, altså 9 kamper på tre dager 15.-17. oktober. Borgar endte etter 9 kamper med 7 seire og 2 tap, og det holdt til seier!

Borgar har på veien til seier slått blant andre nr. 3, 5, 6, 7 og 9 på verdensrankingen for junior. To av de sterkeste seirene var 4-0 mot Rassenfosse fra Belgia som er nr. 3 i verden og Ban fra Kroatia som er nr. 5 i verden.  Borgar selv er ranket som nr. 8 i verden. Dette er en helt utrolig god prestasjon av en norsk bordtennisspiller og ingen andre landslagsspillere som har klart tidligere. Som  coach er verdensmester i double fra 1985 Ulf «Tickan» Carlsson med Borgar, han jobber for Norges Bordtennisforbund og for Halmstad bordtennisklubb der Borgar trener til daglig.

Borgar bor til daglig i Halmstad og spiller for Halmstad BTK i svensk eliteserie og for Fornebu BTK i norsk eliteserie . Borgar flyttet til Sverige etter ungdomsskolen for å satse på bordtennis fulltid. Senere denne høsten vener U21 EM og junior VM for Borgar. Borgar er Norges beste mannlige bordtennisspiller og vant for noen få uker siden NM og sin andre kongepokal.

Se link for detaljerte resultater: ETTU.org - Draws & Results

STIGA TTEX Norsk Tipping IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell