Rebekka EM.jpg

Rapport fra singel-EM i Warszawa

Rebekka Carlsen, Rikke Skåttet og Eskil Lindholm har deltatt for Norge i senior EM singel i Warszawa denne uka. Spillerne har fått spilt tøffe og lærerike matcher.

Vårt beste resultat sto Rebekka for som gikk videre fra pulja etter en sterk seier mot Blaskova (Tsjekkia). I kvalifiseringskampen til hovedrunden tapte hun jevnt 3-1 mot Bergand (Sverige). Rebekka var altså veldig nærme å komme inn i hovedturneringen i singel. Etter et tøft år med korona og skadeproblematikk viser Rebekka virkelig at det lønner seg å jobbe hardt og målrettet og etter 1,5 år uten internasjonale matcher kommer hun helt opp på sist beste nivå i kampen mot Blaskova. Med mer matching neste sesong skal det bli spennende å se Rebekka ta nye steg.

Rikke og Eskil fikk det tøft i sine puljer. De møtte god motstand, men tar med seg mye læring fra matchene og viser at de i perioder i kampene virkelig er med og kjemper og at neste steg ikke er så langt unna. Særlig Rikke viser i jevne sett mot Terpou (Hellas) at hun nærmer seg å kunne vinne matcher på dette nivået.

I double og mixdouble hadde de norske parene (Rebekka/Rikke og Eskil/Rebekka) gode sjanser, men begge kampene endte med jevne 1-3 tap. Eskil med sin latviske partner fikk det tøft i sin double mot et godt par fra Danmark og Ungarn.

De siste par dagene før hjemreise skal vi bruke tiden godt til å lære av matchene vi har spilt, og i tillegg se de første rundene i hovedturneringen for å lære av bedre spillere.

Resultater:

Rebekka Carlsen, gruppe 2

Rebekka – Jeger, Kroatia: 0 – 3

Rebekka – Blaskova, Tsjekkia: 3 – 0

Pre round,

Rebekka – Bergand, Sverige: 1 – 3


Rikke Skåttet, gruppe 1

Rikke – Piccolin, Italia: 0 – 3

Rikke – Terpou, Hellas: 0 – 3


Eskil Lindholm, gruppe 20

Eskil – Cassin, Frankrike: 0 – 3

Eskil – Rasmussen, Danmark: 0 – 3


Double

Rebekka/Rikke – Slovenia: 1 – 3

Eskil/Olegs – Danmark/Ungarn: 0 – 3


Mix

Eskil/Rebekka – Hellas: 1 – 3

 

STIGA TTEX Norsk Tipping IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell