EVOC.jpg

Planleggingsmøte for Veteran-EM 2023

Det ble avholdt planleggingsmøte for EVOC i forbindelse med veteran-EM 2023 i Oslofjord Convention Center i Sandefjord lørdag 8. og søndag 9. mai.

EVOC, European Veterans Organising Committee, består av Karl Børre Reite (leder), Ghassan Chaer, Tore Eig, Øivind Eriksen, Gunnar Fosseng, Anne Haug, Anders Hovden, Christian Ibenfeldt, Svenn-Erik Nordby og Bengt Paulsen. Disse ti har møttes i digitale møter en gang hver uke fra midten av februar, så nå var tiden inne til et fysisk møte.

EVOC har en målsetting om 4.000 deltakere og 1.000 medreisende, noe som vil være rekord i EM-sammenheng, og EVOC har også budsjettert med et solid overskudd. Mesterskapet går av stabelen mandag 26. juni – lørdag 1. juli 2023, og det trengs en arrangørstab på godt over 300 mennesker, inklusive dommere, for å forberede og gjennomføre veteran-EM. EVOC har delt opp arrangementet i åtte ulike områder, og i tiden fremover skal disse områdene fylles med ledere og medarbeidere. De åtte områdene er frivillige, kommunikasjon, marked, one venue, one village, seremonier, transport og turnering. Det er bare å kontakte Ghassan Chaer i NBTF for de av dere som vil være med på tidenes bordtennisopplevelse på norsk jord.

Under helgens møte ble hovedpunktene i de åtte områdene gjennomgått. I tillegg til en intern agenda, deriblant en befaring i de aktuelle hallene, besto møtedagene av et besøk fra Visit Telemark, veteran-EM-arrangøren fra Helsingborg 2017 deltok digitalt, samt et møte med representanter fra Oslofjord Convention Center. De neste møtene går digitalt, og i månedene fremover har EVOC ambisjoner om å åpne mesterskapets hjemmesider til høsten, samt å arrangere en stor frivilligsamling i november.

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping