Foto: Team Norway / Kristin Bentdal Larsen
Foto: Team Norway / Kristin Bentdal Larsen

Paralympics-ilden tennes!

Onsdag 25. august braker det løs med Paralympics i Tokyo, Japan. I bordtennis stiller Norge med 3 utøvere som skal kjempe om edelt metall. Nora Korneliussen og Aida Husic Dahlen skal konkurrere i single i klassene 7 og 8. De skal også representere Norge i lag, i klasse 6-8, noe som skjer for første gang i historien til Paralympics. På herresiden skal Tommy Urhaug delta for 6. gang, han stiller i single klasse 5.

Sammen med landslagstrener Jan Bergersen, sports- og utviklingssjef Marte Grutle Aasebø og fysioterapeut Joachim Sørensen har troppen gjort de siste forberedelsene i pre-camp i Fukuoka, ca 1,5 timer flytur unna Tokyo. Der har de vært siden 12. august for å akklimatisere, venne seg til tidsforskjellen og sette prikken over i-en.

Utøverne og støtteapparatet har nå ankommet den paralympiske landsbyen og er klare for kamp. Vi ønsker dem lykke til og gleder oss til følge dem!

De første kampene spilles på onsdag og blir sendt på NRK. Ettersom kun to av bordene i Paralympics produseres for TV forsøker NRK å oppbemanne med ekstra kameraer for å følge våre norske utøvere.

Her er programmet med dato og tidspunkt: Program paralympics.pdf 

De vil informere om norske kamper vises på TV på nettsiden deres, helst dagen før. Du kan sjekke ut programmet til våre utøvere og resten av de norske parautøvere med dato og tid på denne siden https://www.nrk.no/sport/jaktar-fleire-medaljar-enn-i-ol_-her-er-programmet-for-paralympics-1.15605006?fbclid=IwAR1gd0ULvUwCNZOBEgd3SWAlaAmdMebhHRFLfx7BSUqAfFo2JbJ2QUXyhyI

Andre linker man kan følge med på utviklingen av Paralympics:

Arrangørens hjemmeside 
https://olympics.com/tokyo-2020/paralympic-games/en/results/table-tennis/paralympic-schedule-and-results.htm

Team Norways Facebookside https://www.facebook.com/OlympicNOR

NBTFs  Facebookside https://www.facebook.com/NorgesBordtennisforbund

Parabordtennis Norges Facebookside https://www.facebook.com/parabordtennis

 

 

 

STIGA TTEX Norsk Tipping IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell