Spania 1.jpg.jpeg

Medaljefest i Spania

Det ble et heidundrendes gjensyn med internasjonale konkurranser for våre damer og herrer fra paralandslaget under helgens Spanish Open. I Spania stilte Norge med 6 utøvere i forskjellige singleklasser og lagklasser, og alle fikk med seg medaljer hjem i bagasjen!

I singlesklassene fikk utøverne våre en fantastisk start der både Tommy, Sebastian, Aida og Pablo vant alle sine gruppekamper.

Steffen kom på 2. plass i gruppen og kom seg også videre til sluttspillet.

Nora møtte tøff motstand og kom seg dessverre ikke videre fra sin gruppe.

Tommy gikk hele veien til topps og vant to overbevisende 3-0 seire i både semifinale og finale.

Sebastian kunne gjøre den norske festen komplett med seier over nederlandsk motstand i sin semifinale, men måtte dessverre gi tapt.

For Steffen og Pablo endte singleklassen i kvartfinalen etter at de begge to slo 3. seedede i turneringen.

På damesiden kom Aida seg helt til finalen mot tyske Reeg, klasse 10, men måtte nøye seg med sølv etter 1-3 tap.

Lagklassene ble spilt på fredag og lørdag. Tommy og Sebastian vant to av sine tre lagkamper og det var nok til å sikre gullet etter en jevn settelling.

Pablo og Steffen vant alle kamper i gruppespillet og imponerte med 2-0 mot Spania i semifinalen. I finalen ble dessverre Belgia/Ungarn for sterke og dermed ble det sølv på gutta.

Vårt damelag, bestående av Nora og Aida, slo både Polen og hjemmenasjonen Spania 2-0 i gruppespillet og fortsatte den gode trenden med en solid 2-0 seier mot Tyskland/Frankrike i semifinalen. Det ble sølv på damene etter at finalen endte i et knepent 1-2 tap mot Tyskland og 2 spillere fra høyere klasser (klasse 9 og 10). Det var allikevel deilig å se Aida ta revansj mot Reeg for sitt tap i singlefinalen, og slå tilbake med en solid 3-0 seier. 

For å se alle resultater av våre utøvere kan dere gå inn på denne linken: http://www.ipttc.org/upload/results/files/ITTF_Costa_Brava_Para_Open_2021_teams_final.pdf 

 

STIGA TTEX Norsk Tipping IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell