Fangene på fortet.jpg

Juniorlagene er klare for avreise til EM

Etter to uker med EM-samlinger på Fornebu og i Sverige er juniorlagene klare for avreise til EM.

Martine og Borgar har hatt sine forberedelser sammen med de svenske landslagene, de ble der hele perioden på grunn av innreiserestriksjoner. De rapporterer om god og hard trening sammen med de svenske lagene. Tickan har vært med dem som trener på den ene samlinga og Sindre Åteigen har vært der noen dager.

På Fornebu har alle de tre EM-lagene trent sammen de siste to ukene. Kadettene fortsetter trening en uke til på grunn av oppdelt mesterskap. Treningene på Fornebu har fokusert mye på matchspill og styrker i spillet. Det er mange av våre utøvere som har konkurrert lite i året som har gått, men vi ser at match-formen har blitt bedre gjennom samlingene. Vi har også hatt to netter på OLT, der har vi har hatt teambuilding, med blant annet et besøk på Fangene på fortet. Paralandslaget har også  vært med på samlingen, og i tillegg har flere seniorspillere stilt opp som sparring, takk til alle dere!

På søndag starter EM for juniorene, vi skal komme tilbake med mer info, og dere kan lese mer her: ETTU.org - General Information

STIGA TTEX Norsk Tipping IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell