Foto: NBTF
Foto: NBTF

Informasjon til ressurspersoner som kan skaffe frivillige til EM for veteraner 2023

Norges Bordtennisforbund arrangerer EM for veteraner i Oslofjord Convention Center, Sandefjord kommune, mandag 26. juni – lørdag 1. juli 2023.

Vi har som mål at 4.000 spillere og 1.000 medreisende fra hele Europa kommer til Oslofjord i 2023, og at flest mulig av disse også bor i "deltakerlandsbyen" i Oslofjord, som har plass til 9.000 mennesker.

Vi vil ha behov for i størrelsesorden 350 frivillige under mesterskapet, men vi trenger også mange frivillige i forberedelsesfasen. Vi har ambisjoner om å tjene gode penger på dette arrangementet, vi ønsker å bygge opp arrangørkompetanse, og vi har planer om å arrangere flere internasjonale bordtennisstevner i Norge i årene som kommer.

Det er bestemt at overskuddet fra mesterskapet vil bli pløyd tilbake til klubber og regioner.

Tusen takk dersom du vil hjelpe til med å skaffe frivillige fra dine miljøer, frivillige som skal bidra før og/eller under mesterskapet, i en eller flere funksjoner.

Det er flott dersom du kan skaffe 5-10 frivillige, gjerne flere, og sende inn navn og andre data, i første omgang navn, e-mailadresse, mobilnummer og fødselsdato, til ghassan.chaer@bordtennis.no, snarest mulig.

De frivillige vil garantert ha tidenes bordtennisopplevelse på norsk jord en hel uke i Oslofjord sommeren 2023, sammen med andre frivillige, norske og utenlandske, og sammen med bordtennisfamilien fra hele Europa.

Vi vil arrangere frivilligsamlinger før mesterskapet, og under mesterskapet bor du sammen med andre frivillige i Oslofjord. Mer informasjon til hver enkelt frivillig kommer etter hvert, og våre internettsider www.evc2023.com åpnes oktober 2021.

Dersom det er noe du lurer på så er det bare å ta kontakt med undertegnede.       

Med idrettslig hilsen

Øivind Eriksen                                                                       
Medlem EVOC           

Jonny Ternlind
Medlem Team Frivillige&Frivillig-koordinator, EVC 2023                   

 

                                                

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV