Foto: Ghassan Chaer. Arbeidsgruppa og Øivind Eriksen
Foto: Ghassan Chaer. Arbeidsgruppa og Øivind Eriksen

Frivillige til veteran-EM 2023

Mandag 8. november ble det nedsatt en arbeidsgruppe som skal arbeide med å skaffe 300 frivillige til veteran-EM i Oslofjord Convention Center 2023.

Gruppa består av åtte ressurspersoner, under ledelse av Terje Ekrann. De syv andre er Jan Aage Aronsen, Gro Laila Bye, Kari Solveig Gjengedal, Arvid Herland, Raymond Jahrmann, Karin Stokke og Jonny Ternlind.

På mandagens møte, som ble ledet av Øivind Eriksen, assistert av Karl Børre Reite og Ghassan Chaer, alle tre fra EVOC, European Veterans Organizing Committee, ble ulike rekrutteringsutfordringer og andre temaer diskutert.

Arbeidsgruppa går løs på oppgaven, ikke bare å rekruttere 300 frivillige, men 300 motiverte og kompetente frivillige, der det legges stor vekt på å rekruttere en miks mellom norske og utenlandske frivillige, og også en god miks mellom yngre og mer rutinerte frivillige.

Alle tilbakemeldinger tyder på at mange ønsker å være med på dugnaden i 2023, i tidenes største bordtennisarrangement på norsk jord, og arbeidsgruppa regner med at oppgaven er gjort i løpet av 2022!

NBTF ønsker arbeidsgruppa lykke til med rekrutteringsarbeidet!  

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping