Foto: NBTF
Foto: NBTF

EM – kvalifisering Beograd Serbia

Ingen av de Norske lagene kvalifiserte seg til lag EM i Cluj Romania i oktober.

Norges herrer innledet med å tape 0-3 for Finland i første kamp. En kamp der de norske spillerne var lang unna sitt maks nivå. I kamp to løsnet det og de vant 3-2 mot Ungarn. Ungarn var ranket som nr. 1 i kvalifiseringen. En meget sterk prestasjon av Eskil Lindholm, Borgar Haug og Lars Rønneberg. 

Meget sterkt av Borgar med seire mot Szudi og Ecseki, som er høyt ranket i verden. Men det største prestasjonen stod Eskil for som vant mot Ecseki på stillingen 2-2 i lagkampen.

Ungarn vant senere 3-1 mot Finland, og ble med det nr. 2 i puljen, og gikk videre til kvalrunde to. Den vant de ganske lett og kvalifiserte seg til EM.

Damelaget var i pulje med Bulgaria, Kroatia og Irland.

De startet mot Bulgaria og tapte 0-3, mot et bra lag, som alle må spille opp mot sitt beste for å vinne mot. Det greide de dessverre ikke. I andre kamp møte de Kroatia, et lag som er bedre enn Bulgaria, der ble det et 2-3 tap. Sterke seire til Rebekka Carlsen og Rikke Skåttet. I siste kamp vant de enkelt 3-0 mot Irland. Rebekka, Rikke og Martine Toftaker vant en kamp hver.

Kroatia vant puljen og kvalifiserte seg til EM.

Bra innsats av de Norske lagene, men for å kvalifisere seg må de spille opp mot sitt beste i alle kamper og ikke bare i perioder. Dessverre greide de ikke det denne gangen.

For enkelt resulter se vedlagt link. https://www.ettu.org/en/s/live-event/

STIGA TTEX Norsk Tipping IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell