Borgar WTT Portugal.jpg

2. plass til Borgar i WTT youth star i Portugal

Borgar Haug og Martin Frøseth har spilt WTT youth star i Portugal denne uka. Det er en turnering der kun de 30 høyeste på rankingen kvalifiserer seg. Borgar har spilt U19 singel og double og Martin U15 singel og double.

Høydepunktet resultatmessig ble Borgar sin sterke 2. plass i double sammen Degros fra Belgia. I finalen ble det 1-3 tap mot et fransk par.

I singel U19 spilte Borgar seg frem til kvartfinalen der det ble stopp 3-2 mot iranske Shams som senere spilte seg helt frem til finalen. Borgar sin vei frem til kvartfinalen var overbevisende da han vant pulja og 8.delsfinalen kontrollert. Borgar hadde også overtaket mot Shams og hadde ledelsen 2-1, men måtte tilslutt se seg slått mot en spiller som rapporteres å ha veldig god serv.

I singel U15 røk Martin ut av en veldig jevn pulje der ingen vant alle matchene. Martin tok en sterk seier mot engelske Green, men klarte dessverre ikke å forvalte sin 2-0 ledelse mot franske Noirault og tapte tilslutt 3-2. Martin spilte seg frem til kvartfinale i double sammen med sin Tsjekkiske makker.

Trener Gundars Rusis sier at det har vært en god turnering for begge gutta. Borgar viser igjen at han hører til i Europatoppen i U19. Og Martin har fått gode og jevne kamper der han har kommet opp på et høyt nivå, noe han trenger å utvikle seg videre.

Selv om gutta var nære enda bedre resultater har det alt i alt en veldig god turnering for begge med mange jevne tøffe kamper.

STIGA TTEX Norsk Tipping IDRETTSBUTIKKEN.NO Amedia AS VT Profilering Cara AS Thon hotell