Bordtennis / Nyheter / 2024 / WTT Sandefjord 10.-13.juni
wtt_orange_inverse_new.png

WTT Sandefjord 10.-13.juni

Nesten 1 år etter vår forrige internasjonale turnering på norsk jord (EM veteraner) er vi nå klare for nok et arrangement i Sandefjord. Denne gangen er det vår yngre garde som skal få gleden av internasjonal motstand på hjemmebane: WTT Youth blir vårt første bekjentskap med WTT som stadig vokser på verdensbasis.

En av hovedgrunnene for oss å ta på seg dette er utvilsomt at mange av våre unge, håpefulle vil få muligheten til å teste seg opp mot internasjonal motstand. Den norske troppen består av hele 27 spillere i de forskjellige klassene (flere fikk også tilbud om å delta, men takket nei). Ved å arrangere får vi mange flere plasser.  

Mange av våre toppspillere har selvfølgelig erfaring fra tidligere, men denne gang får ganske så mange sin debut på den internasjonale scenen. Vi håper selvfølgelig at det gir mersmak og motiverer til ytterligere satsing fremover.  

Økonomisk er nok ikke dette noen gullgruve, men vi vurderer likevel at det veier godt opp mot oppsidene. Dette vil vi selvfølgelig også evaluere i etterkant, og vi må se på mulighetene for å gjennomføre årlige internasjonale turneringer i Norge. Dette krever også at folk engasjerer seg og er tydelig på at vi ønsker dette. Det krever mye arbeid og vi er per i dag veldig avhengige av enkeltpersoner som gjør en fantastisk innsats.  

Spillerne som skal i aksjon neste uke: 

imageqzri.png

 

Vi ønsker alle lykke til og håper flere tar turen til Oslofjord convention center neste uke.  

STIGA TTEX IDRETTSBUTIKKEN.NO VT Profilering Cara AS Thon hotell Kongsberg Gerflor DNV Norsk tipping